У Полтаві невідомий побив оператора ОДТРК «Лтава»

6 Жовтня 2009
16962
6 Жовтня 2009
18:18

У Полтаві невідомий побив оператора ОДТРК «Лтава»

16962
У Полтаві невідомий побив оператора ОДТРК «Лтава»

У Полтаві під час вуличної зйомки невідомий чоловік напав на оператора обласної телерадіокомпанії «Лтава» і завдав йому тілесних ушкоджень. Як повідомила ТК заступник генерального директора Полтавської ОДТРК Наталія Іванченко, постраждав оператор Сергій Залеський.

 

Разом з ведучою програми «Ти молодий» Наталією Кривко Сергій Залеський знімав відеоряд на вулиці Полтави, коли несподівано підійшов невідомий перехожий і вдарив сумкою по камері. Як розповіла пані Іванченко, чоловік безпідставно, застосовуючи брудну лайку та критикуючи владу («Вся страна - сволочи»), вимагав припинити зйомку, а оператор намагався перешкодити йому. Зчинилася штовханина, невідомий вдарив оператора в око і втік.

 

За словами Наталії Іванченко, знімальна група «Лтави» звернулася із заявою до правоохоронних органів, надавши як доказ відеозапис конфлікту з перехожим. «У міліції це трактують як хуліганство і перешкоджання журналістській діяльності», - уточнила вона.

 

Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Полтавській області вже повідомив на міліцейському сайті про хуліганський вчинок проти співробітника телекомпанії. «Правоохоронці мають знімок з обличчям зловмисника, особа якого встановлюється», - зазначили в міліції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16962
Читайте також
02.10.2009 18:02
Игорь Томм, proUA
25 034
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фугас
5309 дн. тому
Отак завжди.Знімають сюжети разом-оператор і журналіст.Отримують нарізно:журналіст пенсію держслужбовця,а оператор тільки синці.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду