Олег Арестархов звільнився з UBC

6 Жовтня 2009
21327
6 Жовтня 2009
15:54

Олег Арестархов звільнився з UBC

21327
Олег Арестархов звільнився з UBC

Олег Арестархов, улітку призначений головним редактором UBC, пішов з каналу. Як він пояснив ТК, це пов'язано з невиконанням власниками каналу взятих на себе зобов'язань.

 

«Коли мене брали на цю роботу, була домовленість, що я отримаю 1% вартості каналу після виводу його на самоокупність або у разі, якщо знайду на нього покупця. Я погодився на невелику зарплату, тому для мене цей опціон був важливим. Капіталізація каналу наразі - $10 млн, тож підрахуйте, скільки б я отримав. Передбачалося, що відповідний договір затвердить наглядова рада і підпише головний власник. Проте потім мені відмовили у такому контракті», - пояснив він.

 

Пан Арестархов також вважає, що формат, який наразі має UBC, - збитковий: «Я прописав стратегічний план розвитку, який міг би зробити модель каналу прибутковою. Проте для мене було важливо мати гарантії фінансування, а їх ніхто дати не міг».

 

Нагадаємо, Олег Арестархов певний час виконував обов'язки генерального директора - допоки на канал не повернувся Олександр Саломаха.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21327
Коментарі
22
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Hitte
5025 дн. тому
Я не розумію, що Олега побудило вляпатись в "імперію Васильева". Це ж бандити. Васильєв -генпрокурор часів Кучми. Він допомагав ховати карні справи Яніка
Инна
5025 дн. тому
Арестархов - не пропаде. На таких попит завжди є. Я недавно взнала, що він майстер спорту міднарожного класу з велоспорту. А ще в нього троє дітей.Ма-ла-дца!
Fiusion1
5088 дн. тому
Нічого дивного, він, працюючи на ТРК Україна відповідав в тому числі за укладання угоди с CNN. ТРК НОВИНИ стане першим каналом в Україні, який с осені буде транслювати новини СNN. Я знаю, що коли ТРК Україна звернулася з листом до компанії Turner (власник CNN), з проханням дати ліцензію на право ретрансляції новин, то в Атлантs та Лондоні - відмовили - сказали, що ТРК Україна - це канал олігарха Ахметова, і цей канал залежний. Потім, на скільки я знаю взяли на роботу Арестархова (його забрали з іншої структури Ахметова - Сьогодні Мультімедіа). З американцями домовились.
RAD
5088 дн. тому
Нещодавно зустрів його у Вашінгтоні, з журналістами з CNN. Враження - дуже friendly та open людина. Не зазнайка.
VOP
5102 дн. тому
Не треба перекручувати. По-перше, Олега, наскільки мені відомо, запросили працювати радником з економічних питань до посольства США. Я б теж туди пішла!! :-)По-друге, Олег з головним редактором ВД Оксаною Митніцькою давні друзі - якісь матеіали він дає ВД під псевдонімом, оскільки дипломатична робота забороняє офіційно публікуватись. Я знаю цього хлопця дуже давно - по церкві, до якої він ходить. Він професіонал, який дуже знається як на політичних тематиках, так і на економічних. Введіть в Гуглі - та можна почитати. Він досконало володіє фінансовою тематикою і знає більшість українських банкірів особисто. Більше того, це дуже класний менеджер.
Домус
5131 дн. тому
Уволили его уже давно из ВД, не справился.
Ирина
5195 дн. тому
Талант не пропьешь. Вот уже и Телекритика перепечатала его статью. http://www.telekritika.ua/daidzhest/2009-11-02/48977 Он, похоже, ушел в политическую журналистику, хотя он в душе, наверное финансовый журналист.
Конь в манто
5284 дн. тому
не простым журом. Олег кандидат в редакторы спецпроектов, и работает напрямую с главредом. минуя редактора Сергея Сероватку
@!@
5307 дн. тому
Теперь заходишь на ЮБС, а там ПустА.......
Андрій
5308 дн. тому
Олег - один з найкращих, я його давно знаю. Такого чувака не утримали. Капут Соломаха. Закривай канал. Там тільки на Арестархова була вся надія.... І її просрали олігархи...
Домyс
5311 дн. тому
Простым, с тестовым материалом и испытательным сроком. Каменты ходит собирает.
Хьюго
5311 дн. тому
Простым журом? Не верю.
Арестархов
5312 дн. тому
1. Форумчанам спасибо за комплименты и наезды. Обычно мочат сильнее :-). 2. Водку не люблю. Пью ром кубинский :-) 3. Уточнение для автора новости: Женечка, 10 млн. долларов - это капитализация канала в сентябре 2010, после выполнения Стратегического плана. Сейчас, канал действительно стоит очень мало, потому как нормальный сash flow проект практически не генерит. Кому интерено, при оценке стоимости канала, мультипликатор брался исходя из 5 последних сделок на европейской рынке и делился на 2 (поскольку кризис все-таки:-). Так же при оценке бралось во внимание, что за канал какие то деньги УЖЕ предлагались. По твердому оферу. Остальное - коммерческая тайна.
kGb
5312 дн. тому
Поздравление Митницкой. Нос держит по ветру. Аккуратненько кого надо подгребает в штат. По рейтингам уже вставили ДС.
Домус
5312 дн. тому
Арестархов пошел простым журом во Власть денег.
Я.
5313 дн. тому
Саломахо вообще не пьет, ну не чмо?
Алекс
5313 дн. тому
Нормальные люди на Юбисях долго работать не будут. Я думаю, что Арестархова быстро кто-то подгребет быстренько себе на работу. Толковый хлопец. Без понтов. Правда пьет водки мало :-). Какой то слишком интеллигентный.
Я.
5313 дн. тому
Саломаха пришел деньжат подзаработать перед выборами, отпуск себе взял нехилый - 5 месяцев и вернулся, карлсон на ягуаре)) Хотя на клоуна уже смахивать начинает
кидалово
5313 дн. тому
Как можно было верить власникам канала.Столько людей кинули.Какие 10 млн.?согласен с предыдущим оратором.Его цена не больше 1,5 млн.Там железо-на свалку пора,людей -20 человек,денег не платят,покрытия нет.Каюк каналу уже давно.
Bogda
5313 дн. тому
какие 10 млн???? че за веселый бред. "Тонис" оценивают в 10-15 млн. УБС - такого канала не существует
qUELLE
5313 дн. тому
Судя по сказанному - канал глубоко убыточный. Поэтому 10 млн. -слишком много. Куда только смотрит Гена Васильев? Его мальчики - Обувайло и Алексеев тупо раздевают канал :-). Или разворовывают. 5 гендиров и 4 главреда уже поменялось. На врядли кто то нормальный такой канал купит. С Арестарховым оно стоил дороже, по крайней мере потому, что этот чувак умеет с иностранцами общаться. Хотя у него в голове тоже иногда завихрения проходят. Как можно было пойти работать к этим CENSORED - которые с апреля людям плохо платят.
rita
5313 дн. тому
Все. Каналу каюк. Нормального чела потеряли. Я уже думал, что первые нормальные деловые новости в стране появятся....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду