Холдинг Digital Ventures інтегрує свої проекти у портал tochka.net

30 Вересня 2009
18696
30 Вересня 2009
11:36

Холдинг Digital Ventures інтегрує свої проекти у портал tochka.net

18696
Холдинг Digital Ventures інтегрує свої проекти у портал tochka.net

З 29 вересня 2009 року холдинг Digital Ventures починає інтеграцію своїх сайтів у портал tochka.net. Про це повідомляє прес-служба холдингу. До кінця 2009 року проекти холдингу в фінансовому, розважальному та інформаційному сегментах об`єднають.

 

«Таким чином, замість великої кількості окремих сайтів, користувач зможе отримати єдину точку доступу до сервісів та інформації, які його цікавлять» - коментує генеральний директор Digital Ventures Лукаш Щепанські.  - «Особливістю і перевагою tochka.net після завершення інтеграції стануть саме унікальні сервіси та авторський контент. Наша мета - зробити tochka.net настільки зручною, щоб відвідувач міг отримувати все, що необхідно саме йому протягом дня, не залишаючи порталу».

 

У той же час холдинг має намір зберегти бренди Nightlife.ua, Glamurchik.com, E-motion.com.ua. Ці ресурси також увійдуть до складу порталу tochka.net і будуть користувачам під доменними іменами Nightlife.tochka.net, Glamurchik.tochka.net, E-motion.tochka.net.

 

На медіапорталі tochka.net також буде стрічка актуальних новин України та світу, українською та російською та мовами.

Холдинг Digital Ventures засновано в 2008 році групою System Capital Management. До його складу входять ряд  порталів розважального, новинного, фінансового, та соціально-мережевого сегментів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду