«Понеділок» Мустафи Найєма мав нижчі показники ніж «понеділок» Шустера

29 Вересня 2009
20682
29 Вересня 2009
13:09

«Понеділок» Мустафи Найєма мав нижчі показники ніж «понеділок» Шустера

20682
«Понеділок» Мустафи Найєма мав нижчі показники ніж «понеділок» Шустера

Рейтинг понеділкового випуску програми «Шустер live» за 28 вересня 2009 року на ТРК «Україна», яку вперше вів Мустафа Найєм у вечірньому праймі (19.30 - 20.20), був 2,43%, частку - 6,63% по аудиторії 18+, загальнонаціональна панель GFK.

 

Показники програми у містах з населенням  «50 тис.+» дещо вищі: 2,75 % і 7,34%.

 

Для порівняння  - понеділковий випуск «Шустер live» за минулий тиждень (21 вересня), який вів Савік Шустер, мав вищий рейтинг (2,89%) та частку (7,75%), загальнонаціональна панель GFK. А у містах  з населенням  «50 тис.+» по цій же аудиторії рейтинг програми з ведучим Савком Шустером становив 3,14%, а частка - 8,38%.

 

Нагадаємо, що поява нового ведучого в програмі «Шустер live» зумовлена технологічно - Савік Шустер нині працює над запуском соціального телепроекту «Стань лідером».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20682
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Експерт
5294 дн. тому
Нічого страшного. На перших ефірах рейтинги завжди падають, бо з"являється нове обличчя, аудиторія мусить оцінити і... або сприйняти, або ні. Мустафа має потенціал (це видно) і повинно пройти 2-3 місяці, щоб оцінити його успішність, як ведучого. Розумний телеменеджер, а Дзікі є дійсно не дурний, дасть можливість реалізувати потенціал Мустафи. Якщо не вдасться - ОК, значить це - не його іпостась. В будь-якому випадку бажаю Мустафі успіху!
Авангард
5294 дн. тому
Правильно, Мустафа еще маленький. Маленький Мук.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду