«Інтер» назвав учасників прем`єрного ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим»

25 Вересня 2009
27784
25 Вересня 2009
15:56

«Інтер» назвав учасників прем`єрного ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим»

27784
«Інтер» назвав учасників прем`єрного ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим»

Прес-служба телеканалу «Інтер» назвала учасників прем`єрного суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим». Народний депутат, міністр фінансів опозиційного уряду Микола Азаров (ПР), голова Секретаріату Президента України Віра Ульянченко, екс-голова Нацбанку України  Сергій Тігіпко, депутат, голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко (НУНС), народний депутат  Олександр Третьяков (НУНС), лідер «Народного  Руху України» Борис Тарасюк, заступник мера Києва Євген Червоненко, екс-голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко, народний депутат Андрій Портнов (БЮТ).

 

Крім того, до участі у програмі запрошений російський політолог та військовий аналітик Олександр Шаравін.

 

Пан Кисельов планує обговорити з гостями такі теми: Яким чином Віктор Ющенко має намір перемагати на президентських виборах? Кому вигідна реанімація теми отруєння Віктора Ющенка? Кому дістанеться Одеський припортовий завод? Чи буде досягнута домовленість між БЮТ та ПР по бюджету-2010?

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27784
Читайте також
30.09.2009 12:09
Валерий Зайцев
16 972
30.09.2009 10:39
Виктор Коновалов
, для «Детектор медіа»
30 292
29.09.2009 11:25
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
34 460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду