«Інтер» заявив про закриття новин на К1 (ДОПОВНЕНО)

23 Вересня 2009
14029
23 Вересня 2009
15:26

«Інтер» заявив про закриття новин на К1 (ДОПОВНЕНО)

14029
«Інтер» заявив про закриття новин на К1 (ДОПОВНЕНО)

З жовтня програма «Один день» не виходитиме на К1. Про це сьогодні офіційно повідомила прес-служба групи «Інтер». Колективу на зборах про це оголосив особисто голова правління «Інтера» Сергій Созановський.

 

Причинами закриття новин стали  зміни в інформаційній концепції каналу К1. Однак, які саме, прес-служба не уточнює. Відповіді на це запитання не змогли отримати і журналісти, які працювали над «Одним днем».

 

«Вони пояснили це тим, що керівництву зараз дуже важко контролювати холдинг, а формат новин не підходить до нового формату каналу», - зазначила ведуча «Одного дня» Ольга Бондарчук.

 

«Нову концепцію інформаційного мовлення глядачі К1 зможуть побачити ймовірно у новому весняному телесезоні», - йдеться у повідомленні каналу.

 

За офіційною інформацією, команді, яка працювала над проектом «Один день», буде запропонована робота у новинному продакшні «Національні інформаційні системи» або в інших структурах медіагрупи «Інтер». Тим працівникам, які не зможуть знайти себе в інших програмах групи «Інтер», надаватиметься компенсація відповідно до діючого законодавства.

 

Тимчасом журналісти К1 сказали ТК, що керівництво запропонувало команді «Один день» два варіанти звільнення: за згодою сторін та скорочення. «В обох варіантах ішлося про те, що ми працюємо ще три місяці, і нам виплачують компенсацію у розмірі 70%», - сказав співрозмовник ТК. За його словами, сьогодні ті, хто працювали над новинами К1, підписали  документ, що їх повідомили про закриття проекту за два місяці.

 

Також прес-служба переконує, що ліцензійні зобов'язання каналу К1, зокрема щодо інформаційного мовлення, виконуватимуться у повному обсязі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14029
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Плюсы
5317 дн. тому
А на плюсах вот даже не шевелятся. А ЗП в 2 раза уменьшилась...
злой
5318 дн. тому
Вот в том -то и проблема, что зарплата на Интере состоит из нескольких частей, И при любом раскладе надувают людей, поскольку официальная зарплата составляет всего 70%.
kollega
5319 дн. тому
"В обох варіантах ішлося про те, що ми працюємо ще три місяці, і нам виплачують компенсацію у розмірі 70%" Нет, не так. В первом случае - после 5-го октября, пишется заявление, выплачивается 3 по 70%, плюс компенсация за отпуска и отрабатывать ничего не надо. Во втором случае два месяца ходить на работу, ничего не делать, получать по 70% в месяц, а по истечению этого срока - рассчетные в размере оклада(70%) и отпускные. И все 70%, которые фигурируют везде, это официальный оклад, а 30% ежемесячная премия.
X
5320 дн. тому
Тонис, вас скоро продадут и будет вам счастье...
Опополо
5321 дн. тому
Затянули каналы пояса. На горле у работников.
Тонис
5321 дн. тому
Друзья, мы вам сочувствуем. Нас вот и скоращать не хотят и денег не дают. Опять и снова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду