Група «Інтер» придбала «MTV Україна»?

14 Вересня 2009
13115
14 Вересня 2009
15:41

Група «Інтер» придбала «MTV Україна»?

13115
Група «Інтер» придбала «MTV Україна»?

Антимонопольний комітет України дозволив U.A. Inter Media Group Limited (Нікосія, Кіпр) придбати понад 50% кіпрської компанії Flaner Ventures Limited. За інформацією газети «Деловая столица», ця компанія є власником ТОВ «Українське розважальне телебачення» (засновник телеканалу «MTV Україна»).

 

Поки генеральний директор «MTV Україна» Костянтин Стрюков не зміг підтвердити чи спростувати ТК інформацію про продаж каналу. «Детектор медіа» сподівається уточнити її найближчим часом.

 

За даними АМКУ, Flaner Ventures Limited керує афілійованими з нею компаніями.

 

Нагадаємо, кінцевим власником «MTV Україна» вважається Horizon Capital. Ця компанія шукала співінвесторів для каналу понад півтора року.

 

У U.A. Inter Media Group вже є один музичний телеканал - Enter Music. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13115
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Одессит
5307 дн. тому
"Отримати дозвіл" та "купити" - як кажуть мої співвітчизники - "двє большиє разніци"
//
5308 дн. тому
Наши дяди, судя по всему, деньги тратят. МТВ изначально выглядело как глубоко убыточный проект, и с самого момента создания его хозяева искали сумасшедшего, который вернет им эти деньги. Нашелся... зам главы СБУ. Ну не маразм???
Алегарфский
5308 дн. тому
"Алегарф", мальчик, никто не пиарится. Дяди деньги зарабатывают. Пиарится можешь токо ты, Белянский, и то по-фуфловому.
Алегарф
5309 дн. тому
МэТэВэ пеаретсо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду