СТБ прибрав з прайму «Давай одружимось» через низькі показники

11 Вересня 2009
39289
11 Вересня 2009
14:26

СТБ прибрав з прайму «Давай одружимось» через низькі показники

39289
СТБ прибрав з прайму «Давай одружимось» через низькі показники

Телеканал СТБ переніс вихід шоу «Давай одружимось» із 20.00 на 15-ту годину. Напередодні, 10 вересня, програма вже вийшла в новому слоті.

 

Причиною перенесення проекту з прайму на денний час стали досить низькі показники порівняно з минулим сезоном. «Давай одружимось» у середньому мало рейтинг 1,58%, частку 4,24 за 18+ («50 тис.+» 4,89%) та рейтинг 1,31%, частку 4,64% за 14-49 («50 тис.+» - 5,19%), за даними загальнонаціональної панелі GFK. Це при тому, що середня частка СТБ минулого тижня становила 7,52% за 18+ та 8,08% за 14-49.

 

У коментарях ТК директор департаменту маркетингу телеканалу СТБ Руслан Терещенко зазначив: «Середня частка прайму СТБ минулого сезону склала 9,6% (14-49, 50+), що, у свою чергу, накладає обов'язки на ті продукти, що стоять у праймі цього сезону. На жаль, з ходу не вийшло взяти цю високу планку, особливо в такому "спекотному" слоті - о 20.00. Можливо, нам варто було би вчинити, як вчинив Перший канал (Росія. - ТК), який перш ніж поставити цей формат у праймі, декілька років показував його вдень. Але це - телебачення. Хто не ризикує, той не отримує "телетріумфи". У сам проект ми віримо, в ньому є потенціал, що доводять вчорашні цифри (частка 12,7% за 14-49, "50 тис.+")».

 

Відтепер у цьому слоті виходитиме документальний серіал «Чужі помилки», а на його місце повернеться «Кулагін та партнери».

 

Нагадаємо, проект «Давай одружимось» СТБ виробляє спільно з Film.Ua за російським форматом Першого каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
39289
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетяна
5193 дн. тому
Випадково подивилась передачу - Байрак в ролі ведучої це жалюгідне видовище. Огидно слухати що вся телепередача ведеться російською мовою, а в кінці Байрак каже "Давай одружимось"... тьху!!! Що вже казати про її висловлювання на теми моралі...
rediska
5305 дн. тому
Таке враження, наче передача ведучій потрібна для підняття грошей. Передачу веде паршиво!Ніяких емоцій співчуттів, і навіть не завжди вловлює те про що йде мова
Рая
5305 дн. тому
111
ЗНАЮ
5306 дн. тому
Зная "вэдущых" - эта... как её там - СВЫРЫДОВА и вторая ТОЖ красава - ничё не получится у СТБ.
Ольга
5307 дн. тому
В России весь проект держится на ведущих. Люди смотрят, потому что хотят услышать житейские советы от умных и опытных женщин. А у нас сидят тётки, которые проект делают ещё нуднее, чем герои...
злючка
5308 дн. тому
Скучный проект. Очень плохой театр очень плохой одной актрисы. Неестественно, натянуто. А что до доли, так в это время (в 15) больше смотреть нечего. Вот бабушки, бедные и смотрят. Рейтиг то все равно ниже плинтуса. Липовецкая уже не первый фильм.уа проект завалила, один такой на ТРК "Украине" вообще с эфира сняли, теперь этот на очереди. Ей наверное Стар Медиа приплачивает, чтоб конкурентов убить.
Редактор проекта
5308 дн. тому
Отар, Ви уявлення не маєте про затрати))) Це один з найдешевших проектів на телебаченні! І він окуповує себе, незважаючи на будь-які рейтинги! А переставили, щоб його могли дивитись ті, для кого він призначений, тобто цільова аудиторія. Бо одразу було зрозуміло, що прайм -тайм -просто експеримент.
Хохландетс 2
5311 дн. тому
Вы совсем не в материале. Фильмы Байрак на "креативном канале" рвут все рейтинги(и тока тогда.когда каналу удалось их купить в очереди за Интером и прочими). CENSORED
Летючий Хохландетс
5312 дн. тому
А чего это вы,доки, в рейтинг-срач ударились?А ухи у вас не горят от КАЧЕСТВА продукти "Давай подженимся"? Тут че?Обсуждать уже неча? Прльно: НЕЧА? Запускать гэта на СТБ -- двойное самоубийство! Лучче би выясняли в каментах,у кого репа на СТБ съехала,когда рышалось проблеммо появления Байрак вооще в телеке,б..., под лого самого креативного канала? СТБ ржжот!
Друг
5312 дн. тому
Іван, назвись. Може це ти герой російських казок про Іванушок? Щодо відмінностей, то хоча б щирість ведучої, кваліфікована участь її помічниць, часткова гра акторів, оформлення студії, наповнення історій. Тобі мало? А стосовно затрат то звернись до ДПА.
постоянный зритель
5312 дн. тому
Отар, вы очень точно анализируете уровень проектов. Мне, как постоянному зрителю, очень скучна "Женитьба" и очень низкого качества "Ошибки". Ожидала от СТБ большего. Буду возвращаться на Интер, другие каналы. Творческая группа охладела после фееричных "Талантов"и это очень заметно
Иван
5312 дн. тому
А тебе известны затраты? Поделись! А что "зроблено паскудно"? Конкретно! Ну, например, что в российской версии хорошо, а в украинской плохо? На конкретных примерах!
Otar Dovzhenko
5312 дн. тому
Я згідний . що від розміщення в слоті залежать показники. Однак ті затрати,які пов"язані з виробництвом програми "Давай одружимось" , передбачають розміщення її в прайм-таймі, в іншому місці розміщення вона буде затратною. Щодо судів на інтері, то там о 18.00 останній рік завжди були гарні показники, ще до їх розміщення в цьому слоті. щодо формату, то формат гарний, але зроблено паскудно. Зрівняй , хоча б, з російською версією.
Иван
5312 дн. тому
Это Вы, Отар, поторопились! Вчера в 15-00 проект показал ЛУЧШУЮ ДОЛЮ дня на канале!!! Вы слышите, Отар, ЛУЧШУЮ - 12,7%! А по аудитории 18+ (50+) в слоте 15-00 канал занял ПЕРВОЕ МЕСТО среди всех каналов, опередив даже безусловного лидера в этой аудитории - ИНТЕР! Так может не такая уж и фигня, а? Просто в телевидении, Отар, каждый проект должен иметь свое место. Вот, например, те же суды производства того же FILM UA идут в 18-00 на Интере с отличными показателями. А теперь представьте, что их поставили в 21-00? И что они там соберут? СТБ рискнули. Молодцы! Безусловно, это отличный формат для дневного эфира, и он будет там отлично работать.
Otar Dovzhenko
5312 дн. тому
Хохо! Я ж казав :) скоро знімуть зовсім. Патамушо фігня.
Знающий
5312 дн. тому
Чуйку нужно иметь, а не цифрами оперировать...
Наталія Данькова
5312 дн. тому
Загальнонаціональна панель включає в себе показники за 50 тис+ та 50 тис.-. У другому абзаці подаються показники як за "50 тис.+", так і за загальнонаціональною панеллю. При цьому ТК порівнює показники саме за загальнонацілональною, однак надає інформацію і щодо "50 тис.+".
\
5312 дн. тому
во втором абзаце - не совсем корректное сравнение: показатели программы по панели "50 тыс +" сравнимаются со средними показателями канала, но по "загальнонациональной" панели (подразумевающей 50 тыс -), а у СТБ разница между показателями двух панелей около 7% - 9% (в пользу 50 тыс +).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду