«1+1» оголосив повний список учасників «Танцюю для тебе – 3»

10 Вересня 2009
25520
10 Вересня 2009
13:31

«1+1» оголосив повний список учасників «Танцюю для тебе – 3»

25520
«1+1» оголосив повний список учасників «Танцюю для тебе – 3»

Учасниками третього сезону проекту «Танцюю для тебе - 3» стали співак Фагот із гурту ТНМК, гімнастка Анна Безсонова, фігурист Руслан Гончаров та олімпійська чемпіонка із семиборства Наталія Добринська. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу «1+1».

 

Раніше стало відомо, що участь у танцювальному проекті також візьмуть телеведуча Лідія Таран, співаки Аліна Гросу, Анастасія Приходько, Валерій Харчишин і актор серіалу «Тільки кохання» Олександр Нікітін.

 

Дев'ять зірок уже приступили до тренувань у репетиційних класах на кіностудії ім. Довженка. Їхніми партнерами стали танцюристи, відібрані влітку на відкритому кастингу. Професіонали з попередніх танцювальних проектів «1+1» - Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар і Сергій Костецький (замість Амадора Лопеса, про якого повідомлялося раніше) - стали наставниками-хореографами пар. Кожен із них опікає три пари, тобто між ними так само буде професійне протистояння. Саме тому третій сезон «Танцюю для тебе» називається «Битва хореографів».

 

Вестимуть проект Юрій Горбунов та Інна Цимбалюк. Головним режисером буде Михайло Комаровський, головним хореографом - Ольга Семешкіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25520
Теги:
Читайте також
08.10.2009 16:10
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
23 328
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Незлобин
5334 дн. тому
Посмотрим, как Миша справится с работой, которую раньше делали Дончик и Овечкин, а потом спасал Гончаренко.
Алегарф
5334 дн. тому
"Птицы под дождем мечтают песнями, Улицы объяты сентябрем, Фильмы о любви неинтересные Врываются в мой одинокий дом..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду