«Інтер» покаже нові документальні фільми Ілларіона Павлюка та Андрія Цаплієнка

10 Вересня 2009
20577
10 Вересня 2009
09:32

«Інтер» покаже нові документальні фільми Ілларіона Павлюка та Андрія Цаплієнка

20577
«Інтер» покаже нові документальні фільми Ілларіона Павлюка та Андрія Цаплієнка

Наступного тижня телеканал «Інтер» покаже два документальних проекти власного виробництва (студія «07 Продакшн») – «Пророчі сни» Ілларіона Павлюка та «Володимир Басов. Бігун на довгі дистанції» Андрія Цаплієнка. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стрічка «Пророчі сни» (автор Ілларіон Павлюк) вийде в ефір 14 вересня о 23:30. Вона відкриває цикл «Потойбічне», що розповідає про явища, які неможливо пояснити з наукової точки зору. У першому фільмі циклу творці спробують пояснити феномен сновидінь, що пророчать події майбутнього. Стрічка ґрунтується на історіях людей, яким пророчі сни передрекли нещастя чи врятували життя.

 

Другий фільм – про видатного радянського актора і режисера Володимира Басова «Володимир Басов. Бігун на довгі дистанції» (автор Андрій Цаплієнко) – вийде в річницю його смерті, 17 вересня, о 23:30. Стрічка розкриє глядачеві невідомі факти про актора, зокрема, про його нелюбов до фронтового минулого, стосунки з жінками й алкоголем. Про це розкажуть його друзі та близькі люди – героями фільму стали друга дружина Володимира Басова Наталя Фатєєва, третя дружина Валентина Титова, Людмила Чурсіна, Володимир Наумов та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду