Мін’юст зареєстрував журнал «Делаем деньги» та інформагентство «Вугілля-інформ»

3 Вересня 2009
23034
3 Вересня 2009
10:39

Мін’юст зареєстрував журнал «Делаем деньги» та інформагентство «Вугілля-інформ»

23034
Мін’юст зареєстрував журнал «Делаем деньги» та інформагентство «Вугілля-інформ»

25 серпня Міністерство юстиції України зареєструвало шість нових газет, чотири журнали й один збірник.

 

Так, наказом №1535/5 зареєстровано газети «МуЛиНет», «Телесім. Спецвипуск» («Телесемь. Спецвыпуск»), «Телескоп. Гороскоп!» («Телескоп. Гороскоп!»), «Телескоп. Топ програма!» («Телескоп. Топ программа!»), «Телескоп. Смачно!» («Телескоп. Вкусно!»), «Медовая биржа», журнал «Гастроль» і збірник «Шкільна географічна і економічна освіта: проблеми і перспективи».

 

Наказом №1522/5 зареєстровано журнали «Делаем деньги», «Бізнес-Енциклопедія "Керівництво топ-менеджера"» («Бизнес-Энциклопедия "Руководство топ-менеджера"») і Vorontsova International Podium. Також була перереєстрована газета «Методична скринька» («Методический сундучок»).

 

Раніше, 21 серпня, наказом №1521/5 Мін'юст зареєстрував інформаційне агентство «Вугілля-інформ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23034
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду