«Україна має талант», «Евгений Киселев. Наверху» і «Фольк-music» увійшли до трійки фаворитів телепреси

2 Вересня 2009
17473
2 Вересня 2009
14:41

«Україна має талант», «Евгений Киселев. Наверху» і «Фольк-music» увійшли до трійки фаворитів телепреси

17473
«Україна має талант», «Евгений Киселев. Наверху» і «Фольк-music» увійшли до трійки фаворитів телепреси

1-го вересня в конференц-залі «Главред-медіа» відбувся круглий стіл «Детектор медіа», на якому експерти визначили переможця професійної відзнаки телевізійних оглядачів «Фаворит телепреси». Оголошення переможця і вручення премії «Фаворит телепреси» відбудеться 3 вересня об 11.00 в конференц-залі «Главред-медіа» на прес-конференції. До трійки лауреатів увійшли програми «Україна має талант» (СТБ), «Евгений Киселев. Наверху» (ТВі) і «Фольк-music» (Перший національний).

 

Головними темами, навколо яких точилися дискусії, були, зокрема, «Чи варто присуджувати премію програмам-очевидним лідерам, які й так мають найвищі рейтинги?», «Чи гідні премії програми, авторитет яких тримається головно на особистостях, наприклад програми Євгена Кисельова й Костянтина Стогнія?», «Наскільки доречними серед переможців будуть куплені формати, наприклад «Україна має талант» (СТБ) і «Хто проти блондинок?» (Новий канал)?». Врешті, найбільше голосів медіа-експертів набрали програми «Україна має талант» (СТБ), «Евгений Киселев. Наверху» (ТВі) і «Фольк-music» (Перший національний).

 

Експертну раду «Фавориту телепреси - 2009» склали представники таких ЗМІ: «Главред», «Дело», «День», «Дзеркало тижня», «Журналіст України», «Известия в Украине», «Комментарии», «КоммерсантЪ-Украина», «МедіаБізнес», «ММР», Мedia Business Reports, «Детектор медіа», «Телерадиокурьер», «Телесіті», «Трибуна», «Фокус», «Экономические известия», «TV Explorer». З шорт-листом нагороди можна ознайомитися тут.

 

 

 

«Фаворит телепреси» - засновано 2007-го року як премію для телевізійних програм від оглядачів, що пишуть про телеконтент та медійний ринок у друкованих  та інтернет-виданнях.  Переможцем може стати будь-яка телепрограма, що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та відзначилась високим професійним рівнем, або засвідчила новий ринковий тренд, продемонструвала творчий пошук у розвитку виробництва суспільно-відповідального телевізійного продукту в Україні. Організатор премії -  «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду вручено програмі «За вікнами» (СТБ).  

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17473
Читайте також
21.05.2010 10:35
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
20 897
23.04.2010 15:40
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
32 899
06.10.2009 10:53
Юлия Рябчун, «Коммерсантъ-Украина»
16 641
27.10.2008 03:32
«Телекритика»
13 463
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
I
5321 дн. тому
ну так а если реально у СТБ самое лучшее производство среди всех каналов? это ж объективно.
vi
5321 дн. тому
)))))))
Otar Dovzhenko
5321 дн. тому
Віко, та я знаю. Прикол в тому, що всі три роки СТБ абсолютно заслуговував на премію. Але доцільність існування премії, яка щоразу дістається одному й тому самому каналу, опиняється під великим питанням :)
vi
5321 дн. тому
Отаре!!!)))) але ж ми все руцями зробили))))))))
Otar Dovzhenko
5321 дн. тому
Стрьомненько. Об'єктивний фаворит - "Україна має талант", але це означатиме перемогу СТБ третій рік поспіль... Ой шо буде :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду