«Свобода слова» на ICTV змістилася на 23:00 і стає коротшою на годину

31 Серпня 2009
18264
31 Серпня 2009
18:08

«Свобода слова» на ICTV змістилася на 23:00 і стає коротшою на годину

18264
«Свобода  слова» на ICTV змістилася на 23:00 і стає коротшою на годину

31 серпня на телеканалі ICTV стартує новий сезон політичного ток-шоу «Свобода слова». Проект, що раніше виходив о 22:10, нині розпочинатиметься о 23:00.

 

Як пояснив  ТК генеральний продюсер ICTV Михайло Павлов, зміна слоту зумовлена спробою відійти від конкурування з розважальними проектами на інших каналах. За його словами, навіть російські громадсько-політичні формати, яких небагато, змістилися на 23:00. 

 

«По-перше, це пов'язано з тим, що вибудовувалася нова сітка мовлення на три серіали. По-друге, досвід наших північних сусідів і мій особисто підказує: щоб нас не тягнуло в політичний цирк і щоб боротися з конкурентами - розважальними проектами, найкращий час для серйозних розмов - 23-та година», - зазначив пан Павлов. 

 

За словами  генерального продюсера каналу, у  минулому сезоні, коли «Свобода слова» складалася з двох частин, друга  - головна - починалася також  о 23-ій годині. 

 

Окрім слоту, «Свобода слова» змінює і хронометраж: ток-шоу стає коротшим приблизно на годину. У майбутньому Михайло Павлов сподівається зробити проект іще динамічнішим - з кінцівкою о 00:30. 

 

«Спробуємо менше перевантажувати наших глядачів, а зробити програму більш змістовною. У першій програмі буде п'ять гостей, але я хочу вийти на те, щоб було стабільно чотири гостя. Нам важливо триматися актуальної проблематики і добиватися героїв, які більш яскраво зможуть її проаналізувати» - наголосив генпродюсер ICTV.  

 

У новому сезоні керівництво каналу очікує, що «Свобода слова» утримає показники попереднього та здобуватиме за аудиторією 18+ середню частку 10-13%. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18264
Читайте також
26.08.2009 10:16
В`ячеслав Хрипун, Санкт-Петербург, для «Української правди»
25 619
09.06.2009 13:58
Лариса Івшина, «День»
38 494
06.06.2009 23:08
Владислав Сікалов, «Дзеркало тижня»
25 674
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
juk
5350 дн. тому
нудотно-унылого куликова стоит переместить ближе к утру. а передачу переименовать: для тех кого мучит бессоница. а четырех гостей все знают: янукович, яценюк, тимошенко и тигипко. и через раз богословская - брызгать слюной.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду