Прем’єра документального фільму «Війна Мирослава Симчича» на Першому національному мала частку 1,24%

26 Серпня 2009
18423
26 Серпня 2009
15:05

Прем’єра документального фільму «Війна Мирослава Симчича» на Першому національному мала частку 1,24%

18423
Прем’єра документального фільму «Війна Мирослава Симчича» на Першому національному мала частку 1,24%

Рейтинг прем'єри документального фільму «Війна Мирослава  Симчича» власного виробництва Першого  національного, яка відбулася 25 серпня 2009 року у вечірньому праймі (19.55 - 20.45), - 0,41%, частка 1,24% по аудиторії 18+, загальнонаціональна панель GFK.  

 

Показники фільму у містах з населенням  «50 тис.+» - вдвічі нижчі: 0,21% і 0,59%. 

 

Також показники  документального фільму «Війна Мирослава  Симчича» нижчі за середню частку каналу минулого тижня - 1,58% (за «50 тис.+» - 1,26%). 

 

Документальний  фільм «Війна Мирослава Симчича» розповідає про сотню УПА, котра  у бою ліквідувала елітний підрозділ НКВД, який під командуванням генерал-майора Михайла Дергачова прямував на каральну операцію в район с. Космач. Прем'єра приурочена до 18-ї річниці Незалежності України, повідомляє ZIK

 

Фільм був знятий на замовлення Національної телекомпанії України, режисер стрічки і автор сценарію - Олександр Рябокрис, співавтор сценарію - Андрій Данильченко. Зйомки відбувалися за участі Товариства пошуку жертв війни «Пам'ять», представники котрого проводили реконструкції боїв періоду Другої світової війни поблизу м. Олеська Львівської області. Історичні консультації надавались науковими співробітниками Центру досліджень визвольного руху. 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18423
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду