Ранковий проект НТКУ «Легко бути жінкою» взяв частку, нижчу за середню

26 Серпня 2009
27606
26 Серпня 2009
12:22

Ранковий проект НТКУ «Легко бути жінкою» взяв частку, нижчу за середню

27606
Ранковий проект НТКУ «Легко бути жінкою» взяв  частку, нижчу за середню

25 серпня прем'єра ранкового проекту Першого національного «Легко бути жінкою» взяла рейтинг 0,07%, частку 0,85%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK.

 

 Показники проекту у містах з населенням понад 50 тисяч не  сильно відрізнялись - рейтинг 0,07%, частка 0,86%. Однак при цьому проект знизив частку слоту у порівнянні з минулим вівторком, коли о цій порі програма «Попередження» мала майже в тричі вищу частку 2,45% ( за «50 тис.+» - 2,99%).

 

 Також показники  «Легко бути жінкою» нижчі за середню частку каналу минулого тижня - 1,58% ( за «50 тис.+» - 1,26%).

 

Нагадаємо, ранковий проект на Першому національному ведуть Дарина Тригубова та Юлія Савостіна. Основні рубрики програми «Здоров'я», «Кухня», «Мода», «твоє авто», «Зарядка» та «Рукоділля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27606
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гостья
5348 дн. тому
Лев! Искренне за Вас рада! Вы оказались не только хорошим режиссером кино, но и смогли создать очень симпатичный ТВ проект. Душевный и светлый, как и Ваши фильмы. Жаль, что на УТ-1. Там этого не оценят. Но Вам лично удачи и скорейшего возвращения к профессии "кинорежиссер".
Любопытный
5349 дн. тому
Рубрики у всех одинаковые - что ОРТ, что Интер, что Плюсы - кухня, здоровье, зарядка и ты.ды. и ты.пы. Но этот Ранок живенький получился вполне, получше замороженной рыбы Сумской . Для НТКУ ваще прорыв в их нудности.
qqw
5350 дн. тому
Помоложе не всегда значит посимпатичнее
Вау!
5350 дн. тому
У ТК є машина майбутнього - все правильно, 25 вересня))))
зритель
5350 дн. тому
Проект пятилетней давности телеканала Тонис - у них было прикольное женское утро. Рубрики один-в-один, а вот ведущие там были посимпатичней и помоложе!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду