Асоціація нішевих каналів провела установчі збори

25 Серпня 2009
7573
25 Серпня 2009
19:41

Асоціація нішевих каналів провела установчі збори

7573
Асоціація нішевих каналів провела установчі збори

У п'ятницю, 21 серпня, відбулися установчі збори Асоціації нішевих каналів. Про це ТК повідомили учасники зустрічі.

 

Як розповіла ТК голова правління ТРК «Заграва» (Перший діловий) Олена Рудик, на зборах обговорювалося питання утворення і реєстрації організації. «Нині 15 підприємств виявили бажання вступити до асоціації (список буде поповнюватися). Зараз установчі документи перебувають на узгодженні між потенційними засновниками», - зазначила пані Рудик.

 

Точна дата реєстрації Асоціації нішевих каналів поки що невідома. Щойно будуть підписані реєстраційні документи, засновники оберуть правління, яке згодом визначиться з виконавчим директором.

 

Як стало відомо ТК, початковий перелік з 16 телеканалів («MTV-Україна», Перший діловий, Перший автомобільний, 2Т, English Club TV, «Кіко», КРТ, «Куй-ТБ», «Максі ТВ», «Планета», «Світ», «Сіті», ТВі, «Уніан ТБ», «Футбол», «ЧП.інфо») зазнав змін. Наприклад, від участі в асоціації поки відмовилися «Куй-ТБ» і ТВі. Як пояснив ТК Микола Княжицький, генеральний директор ТВі, канал не вважає себе нішевим і поки що в асоціацію не вступає.

 

За словами керуючого партнера групи Maxximum Вікторії Семененко, до асоціації долучилися телеканали «Гумор-ТБ / Бабай-ТБ» і Music Box UA. Детальніший список учасників асоціації «Детектор медіа» обіцяли надати згодом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7573
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ганжа
5327 дн. тому
пане 1, правила такі: ви нам повідомляєте про помилку - ми її виправляємо і вбиваємо ваш комент. дякую, що читаєте наш сайт і допомагаєте виправляти помилки. як коректорові вам доплачувати ніхто не буде.
1
5328 дн. тому
может телекритика будет доплачивать как корректору? Хоть бы спасибо написали за исправленную ошибку!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду