М1 закупив розважальний контент на $150 тисяч

20 Серпня 2009
17241
20 Серпня 2009
16:44

М1 закупив розважальний контент на $150 тисяч

17241
М1 закупив розважальний контент на $150 тисяч

Телеканал М1 придбав права на показ розважальних програм у телеканала E! Entertainment. Про це повідомляє «Медіабізнес».  Вартість угоди склала близько  $150 тис.

 

«Ми уклали угоду з E! Entertainment щодо показу у новому сезоні понад ста годин розважальних програм про життя голлівудських зірок і музикантів», - розповів в інтерв`ю виданню генеральный продюсер М1 Валентин Коваль.

 

До пакету увійшли випуски програм Е! Hollywood тривалістю 30 хвилин, годину та дві години, а також 30-хвилинні програми E! News weekly и Behind the Scenes weekly.

 

У лютому та березні 2009 телеканал M1 вже транслював програми E! Entertainment. «І показники теледивлення цих показів виявились вище за середні», - каже програмний директор М1 Наталія Пустова.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17241
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5356 дн. тому
М1 і хоче оновитись і ніяк не може... Ковалю потрібно щось більш кардинальніше ніж новий контент і страх втрати аудиторії після закінчення Сімпсонів...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду