«Сіті» запускає новий проект – «Історії міста»

14 Серпня 2009
25457
14 Серпня 2009
14:14

«Сіті» запускає новий проект – «Історії міста»

25457
«Сіті» запускає новий проект – «Історії міста»

Телеканал «Сіті» запускає новий проект власного виробництва - «Історії міста». Про це ТК повідомила піар-директор каналу Лілія Кавецька.

 

«Історії міста» - цикл телевізійних документальних фільмів про історію Києва. Керівник програми - Віталій Загорулько.

 

Перша стрічка проекту вийде в ефір у суботу, 15 серпня, о 14.15. У ній ітиметься про становлення Києва як столиці Української РСР. Зокрема, в стрічці розповідатиметься про Генеральний план перебудови міста 1934 року, який передбачав побудову на місці давніх споруд Михайлівської та Софіївської площ нового Урядового центру, спроектованого за ідеями особистого архітектора Гітлера.

 

Також готується до ефіру другий випуск проекту - «Покинута Фортеця», про Київський укріпрайон, побудований у 1929-1932 роках по населених пунктах Боярка - Круглик - Віта Поштова.

 

Генеральний директор телеканалу «Сіті» Віталій Докаленко висловив сподівання, що «Історії міста» зацікавлять глядачів різних вікових та соціальних груп.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25457
Читайте також
18.06.2009 16:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
9 715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду