ТРК «Україна» обрала формат для нового політичного шоу

13 Серпня 2009
13396
13 Серпня 2009
17:41

ТРК «Україна» обрала формат для нового політичного шоу

13396
ТРК «Україна» обрала формат для нового політичного шоу

Телеканал «Україна» визначився з форматом нового політичного шоу, яке планується запустити на період перевиборної компанії. Про цей формат ТК розповів генеральний директор телеканалу Вальдемар Дзікі.

 

Нагадаємо, в новому сезоні «Україна» планує запустити  щотижневу політичну програму під виборчу компанію. Канал проводив консультації з BBC та CNN щодо визначення формату.

 

За  словами Вальдемара Дзікого, особливістю проекту стане «акцент на діалозі між громадянином та політиком». «Ми будемо записувати цю програму у великих містах України. І суть проекту в тому, що ми запрошуємо в зал 100-120 глядачів, обраних за репрезентативною вибіркою. У цій програмі вони ставлять питання, тож є діалог між громадянином та політиком, громадянином та  кандидатом, громадянином та  представником виборчого штабу. Ми вважаємо, що сьогодні на нашому телебаченні таких проектів обмаль», - зазначив пан Дзікі. Над розробкою формату працювали  англійські та українські експерти.

 

Наступного тижня Вальдемар Дзікі пообіцяв представити колег із Англії, які братимуть участь у програмі в якості консультантів та режисера. А до кінця серпня стане відомо, хто буде ведучим та якою буде назва програми. Бюджет шоу пан Дзікі також не розголошує, зазначаючи: «Бюджет шоу стандартний. Головним у шоу будуть не пафосні декорації, які все ж таки будуть зроблені на хорошому рівні, оскільки якість картинки для нас важлива, а саме  контакт та порозуміння, яке  має утворитися між глядачем та політиком». Також, за його словами, першочерговим завданням програми стане не отримання рекордних показників, а можливість «надати доступ до інформації, політиків, та запитань глядачів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13396
Читайте також
14.08.2009 09:13
Андрей Колесник, для «Детектор медіа»
47 523
10.08.2009 11:30
Ирина Миронова, «Коммерсантъ»
22 582
05.08.2009 11:35
Орест Білоскурський, для «Детектор медіа»
58 394
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5340 дн. тому
Непонятен смысл приглашения 100-120 местных жителей с соблюдением репрезентативной выборки. Выборка нужна для голосований, а для задавания вопросов нужны просто правильно подобранные люди. Причем слово "правильно" - ключевое: одному политику будут подбирать протестный набор вопрошающих, другому - комплиментарный. И соответствие репрезентативной выборке тут никак от этого не спасает...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду