Олександр Шапіро представляє Україну на кінофестивалі «Вікно у Європу»

11 Серпня 2009
26504
11 Серпня 2009
13:03

Олександр Шапіро представляє Україну на кінофестивалі «Вікно у Європу»

26504
Олександр Шапіро представляє Україну на кінофестивалі «Вікно у Європу»

Фільм київського режисера Олександра Шапіро «БесСпорно» увійшов до конкурсної програми XVII фестивалю російського кіно «Вікно у Європу». Цей «парад» найнетривіальніших фільмів Росії сьогодні розпочався у місті Виборг, що поблизу Санкт-Петербурга, і триватиме до 16 серпня.

 

До конкурсної програми фестивалю увійшло понад 50 картин ігрового, неігрового та анімаційного кіно іменитих режисерів та дебютантів. Серед перших – Володимир Хотиненко, Ілля Демічев, Михайло Єфремов. 

 

Стрічка «БесСпорно» вийшла цього року. На розсуд читачів Шапіро пропонує  портрет героя нашого часу. Це 16-тирічний школяр, що відзняв на мобільний телефон порнокліп за участі однокласників і заробив на цьому гроші. Як і попередні свої фільми, «БесСпорно» Шапіро присвятив сучасному Києву. Загалом було задіяно близько 70 об'єктів зйомок.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26504
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду