Газету «Кримська світлиця» профінансує УРП «Собор»

10 Серпня 2009
16835
10 Серпня 2009
17:54

Газету «Кримська світлиця» профінансує УРП «Собор»

16835
Газету «Кримська світлиця» профінансує УРП «Собор»

Газету «Кримська світлиця» профінансує УРП «Собор». Про це повідомив головний редактор громадсько-політичного та літературного видання Віктор Качула.

 

7 серпня вперше за сімнадцять років єдиний у Кримськії автономії україномовний тижневик не вийшов у друк. Друкарня відмовилася приймати черговий номер до типографії через чотиримісячну заборгованість. За словами Качули, ця сума складає понад 60 тисяч гривень. Міністерство культури та туризму України, яке до цього часу фінансувало газету, припинило надавати кошти з квітня цього року.

 

Наступне число «Кримської світлиці» потрапитьдо читачів із запізненнямна кілька днів. Друк газати профінансували представники  кримського осередку Української республіканської партії «Собор». Як повідомив Качула, нині редакція продовжує роботу, сподіваючись, що протягом тижня фінансову ситуацію буде вирішено завдяки підтримці офіційного Києва.

 

Наклад «Кримської  світлиці» становить три тисячі примірників. Газета виходить у Сімферополі і розповсюджується  на території всієї України, а також в Українській діаспорі.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16835
Читайте також
13.01.2010 13:01
Микола Семена, «День»
19 017
04.01.2010 12:19
Володимир Притула, «Радіо Свобода»
17 270
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крымчанин
5370 дн. тому
Таких масс медиа у нас много...например: ТРК Бриз. Радио которое никто не слушает, но оно занимает частоту и паразитирует за счет налогоплательщив......
Cколько можно!
5371 дн. тому
да ну, рыбу-то как раз можно. Но газета, увы, нисколько не интересна читателям. Шутка ли: 17 лет издавать газету, и так и не научиться делать ее интересной и полезной для крымчан. Потому что будь она интересной, ее бы покупали, и не нужно было бы выпрашивать помощь.
крымчанин
5371 дн. тому
Никому не нужная газетенка с мизерным тиражем в которую даже опасно рыбу заворачитавать!!! Радует что "это" будет оплачиваться не из кармана налогоплательщиков!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду