Оксана Зинов’єва залишається керівником ТРК «Новини»

10 Серпня 2009
23655
10 Серпня 2009
13:56

Оксана Зинов’єва залишається керівником ТРК «Новини»

23655
Оксана Зинов’єва залишається керівником ТРК «Новини»

Оксана Зинов'єва залишається керівником ТРК «Новини». Про це ТК повідомив генеральний директор телеканалу «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

«У нас були різні розмови. Але врешті-решт я підтверджую, що Оксана Зінов'єва працює на ТРК "Україна"», - каже пан Дзікі.

 

Нагадаємо, раніше прес-служба медіагрупи «Україна» повідомляла, що Оксана Зинов'єва вирішила залишити посаду директора ТРК «Новини». А сайт «Дуся» писав, що вона може очолити новинну службу «1+1».

 

За словами Вальдемара Дзікого, ТРК «Новини» планує розпочати мовлення в період із грудня 2009-го по січень 2010 року. «Ми просто відстрочили інвестиційний період з одного року на два, оскільки був кризовий час. Тому дату запуску ми відклали ще на 10 місяців. Таким чином, це кінець 2009-го - початок 2010 року», - сказав він.

 

ТК не вдалося зв'язатися з Оксаною Зинов'євою; ми й надалі сподіваємося отримати її коментар.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23655
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вывод
5362 дн. тому
И на работу в ТРК "Новини" вернулась и Арестархова выжила на UBC. Аплодирую.
интересующийся
5364 дн. тому
Для Draga: Так что у вас там на плюсах Катеринчук остаётся и на следующий сезон?
Draga
5365 дн. тому
Ткаченко очень и очень повезло, что Зиновьева не пошла на 1+1. Она бы проект попросту погубила. Новостям бы на 1+й пришел бы полный п...ц.Коломойский бы убрал Ткачика от нас и взял нового человека. Борису Колесникову не мешало бы понять как ИМЕЕННО профукиваются деньги Рината на такие эксперименты. Кто ответит в том случае если Зина не сможет сделать проект нормальным? Помните, как у Даниила Хармса: Лев Толстой очень любил играть на балалайке. Но не умел. Так и Зина. Умеет разводить понты, набивать себе цену - но РЕАЛЬНО делать НИЧЕГО не умеет. И от нас, с плюсов она ушла потому, что боялась оказаться ненужным звеном. Слава богу, что к нам она не вернулась. Иначе бы нормальных журналистов поразгоняла и поприводила своих подружек-собутыльниц. Наблюдайте, все в следующем году. Увидите.
-9876
5365 дн. тому
Да-да. "Були різні розмови, але врешті-решт я підтверджую..." Як тато скажуть, так по-мамчиному і буде)))))) Ви в Українє, дорогой товаріщ)))). Дзикого нагнули, значицца, а катеринчук нагнуть не удалось. Ну-ка, ну-ка, и кто это у нас нагибатель такой?
casper
5365 дн. тому
Та його вже давно пора нагнути...
))))))
5365 дн. тому
зв"яжіться краще з тими, хто нагнув Вольдемара Дзікі і показав усім, хто на укрТБ хазяйка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду