«MTV Україна» запускає соціальний проект «Крута Україна»

7 Серпня 2009
6214
7 Серпня 2009
11:08

«MTV Україна» запускає соціальний проект «Крута Україна»

6214
«MTV Україна» запускає соціальний проект «Крута Україна»

Телеканал «MTV Україна» запускає соціальний проект «Крута Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У рамках проекту телеканал «MTV Україна» створив веб-сайт http://www.coolukraine.com/, який від 6 серпня доступний для користувачів. На сайті кожен охочий може у текстовому варіанті поділитися своїми історіями, враженнями, відкриттями, а також висловити почуття до Батьківщини через призму фото і відеокамер. Окрім того на сайті є форум для спілкування, дискусій і нових пропозицій.

 

Водночас генеральний директор телеканалу Костянтин Стрюков, який у минулому очолював рекламну агенцію Starcom Ukraine, запропонував колегам-рекламістам розробити рекламну кампанію «Крута Україна» - без бюджету, у вільний від роботи час. «Багато років тому я вже робив кампанію "Купуй українське". На той час наша країна тільки-но запровадила штрих-код. І, якщо ви пам'ятаєте білі білборди зі штрих-кодом 482 та червоним надписом "Купуй українське", так це було моя ідея... Ми зробили соціальний проект. Практично без грошей. На чистому ентузіазмі. Економили навіть на фарбі, тому сюжет був лише із двох кольорів: чорний штрих-код та червоний надпис», - розповів на сайті проекту пан Стрюков.

 

Соціальна кампанія покликана об'єднати українців, які пишаються своєю країною. Перший етап ініціативи відбудеться у День Незалежності України. «MTV Україна» закликає всіх у цей день повісити прапор на своїх дверях, балконі, у вікні, одягнути футболку збірної України або інший одяг з кольорами нашої країни чи вийти на вулицю із прапором. У такий спосіб телеканал хоче започаткувати новий тренд - гордість за Україну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6214
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
да це круто
5363 дн. тому
Закрыть НА...! ВАШЕ МУ ТВ! Или как минимум зачистить от долбодятлов, тилы-тыкилы и подростков отморозков и пр. Г/АВ/НА!!! Дорогой специалист если ТЫ так беспокоишься об Украине, тогда подумай какой программирующий эффект имеют все ваши ГА/ВЕ/НН/ЫЕ передачи и какой воздействие они оказывают на нашу молодежь! куда смотрит нацрада?!!!
panda
5370 дн. тому
Боян... http://www.tv.ua/offscreen/8366/ - эта новость уже давно не новость
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду