«Україна» піде від «Сфери-ТВ»?

6 Серпня 2009
19022
6 Серпня 2009
16:07

«Україна» піде від «Сфери-ТВ»?

19022
«Україна» піде від «Сфери-ТВ»?

Телеканал «Україна» може розірвати договір із домом продажів «Сфера-ТВ». За інформацією «Детектор медіа», питання має вирішитися наступного тижня.

 

Чутки про те, що канал шукає нового продавця, з'явилися ще у травні-червні. Канал почав вести переговори з кількома фахівцями, які могли б очолити його власний відділ продажів, зокрема з В'ячеславом Булавіним, колишнім очільником компанії «ВІ Пріоритет» - продавця «1+1» до 2009 року.

 

У липні керуючий партнер «Сфери-ТВ» Ігор Остраков зазначив ТК, що йому відомо про пошуки «України», але наголосив, що договір із «Україною» підписано на довгий термін. Проте минулого тижня, за даними ТК, у керівництва «України» та «Сфери-ТВ» відбулася складна нарада, під час якої канал висловив свою сильну невдоволеність результатами продажів.

 

Враховуючи, що сьогодні про можливий розрив стосунків повідомило видання «Медіабізнес», яке частково належить панові Остракову, можна говорити про те, що питання остаточно вирішено. За даними ТК, про нього можуть оголосити вже наступного тижня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19022
Читайте також
10.08.2009 11:30
Ирина Миронова, «Коммерсантъ»
22 594
06.08.2009 18:15
Евгения Продаева
45 879
05.08.2009 11:35
Орест Білоскурський, для «Детектор медіа»
58 424
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гостю
5371 дн. тому
а у "плюсов" печальный опыт?
Гость
5374 дн. тому
Печальный опыт "Плюсов" не научил?
Сергій
5375 дн. тому
Україна нагадує зараз : " І от бабушкі ушел , і от дєдушкі ушел...")))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду