Віце-президентом НТКУ з технічних питань став Костянтин Дупак

5 Серпня 2009
24926
5 Серпня 2009
14:58

Віце-президентом НТКУ з технічних питань став Костянтин Дупак

24926
Віце-президентом НТКУ з технічних питань став Костянтин Дупак

Учора, 4 серпня, колективу Національної телекомпанії України було представлено нового віце-президента компанії з технічних питань Костянтина Дупака. Він посів місце Сергія Федорова, який пішов на пенсію.

 

Інформацію про призначення пана Дупака «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі Першого національного.

 

Раніше Костянтин Дупак обіймав посаду технічного директора НТКУ. Зокрема, він опікувався оснащенням нового ньюзруму для журналістів Першого національного.

 

Також у минулому пан Дупак працював технічним директором «1+1», звідки пішов у зв'язку зі скороченням разом із Олександром Лозинським, Владом Корчиним, Вікторією Горенштейн та іншим працівниками. До «Плюсів» Костянтин Дупак працював на НТКУ, в тому числі займався технічним забезпеченням прямої трансляції «Євробачення-2005» у Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24926
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася Пупкин
5368 дн. тому
Цитата из статьи: "До «Плюсів» Костянтин Дупак працював на НТКУ, в тому числі займався технічним забезпеченням прямої трансляції «Євробачення-2005» у Києві." Что то мы его там не видели, может он в подполье работал ??? Вообще Константин от скромности не умрет ))) техническим обеспечением прямой трансляции занималась EBU , от них было 2 ПТС шведских , плюс НТКУ-шная передающая тарелка на мельникова 42 (командовал техническими вопросами тогда Сергей Федоров, которого и сменил Дупак ) , между ними - оптика, а причем здесь Дупак? он кажись тогда в НТКУ и не работал ))) может он связь зубами держал?
Tvshnik
5369 дн. тому
К НАЦИОНАЛЬНОМУ БАСТИОНУ: хрен Вам! Смотрите сами свою оранжевую лживую заказуху.
Myrik
5369 дн. тому
свечку держал? точно знаеш?
V
5370 дн. тому
"До 1+1 Дупак будував телецентр К1..." - представляю чтобы он там настроил если бы действительно он строил.
Myrik
5370 дн. тому
Поправочка. До 1+1 Дупак будував телецентр К1 та після запуску каналу був його технічним директором. До 444: Панове з плюсів, як не вмієте працювать, то хоч не гавкайте. Псинка лает - караван идет))
444
5370 дн. тому
Важливо: технічним директором на 1+1 пан Дупак став, коли плюси сходили на пси- .після Роднянського, за часів тимчасових очільників. За весь цей час підлеглі пана Дупака докладали усіх зусиль, щоб навчити пана відрізняти трансфокатор від об"єктива, а стіл від стільця. Вдавалося не завжди. Так шо спеціаліст вже досвідчений))))
Національний Бастіон
5370 дн. тому
У середу, 5 серпня, о 21:50 на "Першому Національному" - док. фільм "СВОЇ" ЗА ЧУЖИМ ПОРОГОМ". Фільм розкриває технологію виготовлення антиукраїнських пропагандистських фальшивок, зокрема, розбирає по кісточках брехливий опус російського "журналіста" Аркадія Мамонтова "СВОЙ - ЧУЖОЙ" (про нібито участь українських воєнспеців у російсько-грузинській війні 2008 р.). Це перший приклад агресивної та аргументованої української контрпропаганди!!! Усім дивитися!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду