«ГVардія» оцінила Новий канал дорожче за «Інтер»

4 Серпня 2009
22855
4 Серпня 2009
17:50

«ГVардія» оцінила Новий канал дорожче за «Інтер»

22855
«ГVардія» оцінила Новий канал дорожче за «Інтер»

Рейтинговий журнал «ГVардія» видавництва «Галицькі контракти» склав щорічний рейтинг «200 найдорожчих корпоративних брендів». Як повідомляє прес-служба Нового каналу, у рейтингу було представлено три телекомпанії.

 

З них лідерство журнал віддав Новому каналу (84-та сходинка рейтингу). «Інтер» посів 115-й рядок, СТБ - 125-й. Вартість бренду Нового укладачі рейтингу оцінили в 312,755 млн грн.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, методика розрахунку вартості брендів базувалася на «методах дисконтування грошових потоків, що будуються на реальному економічному ефекті, отриманому при реалізації товарів та послуг».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22855
Читайте також
05.08.2009 11:35
Орест Білоскурський, для «Детектор медіа»
58 420
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
jhfvb
5371 дн. тому
Господа, ну не нужно путать бренд с логотипом
kuzma
5371 дн. тому
Такой знак вообще-то принят на международном уровне как значок обозначающий посадку для вертолётов.:)
Алегарф
5372 дн. тому
Вот, значит, до чего у них техника дошла - автобусы по крышам ездиют : / Самолично видел в каком-то немецком сериале, то ли "Кобра", то ли про ихнего немецкого Мухтара, как он там называется, как вертолёт садился на букву "Н", обрамлённую кругом!
Космополит
5372 дн. тому
Сразу видно, что не был. Это знак автобусной остановки.
Алегарф
5372 дн. тому
И чё там за бренд. В Германии этот точь-в-точь такой же "бренд", нанесённый на крыши домов, обозначает место для взлёта и посадки вертолётов, если не ошибаюсь, не был за границей никогда.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду