Справу Безулик, Добровольської й Терещенка проти «1+1» слухатимуть 3 вересня в Апеляційному суді

4 Серпня 2009
23839
4 Серпня 2009
11:46

Справу Безулик, Добровольської й Терещенка проти «1+1» слухатимуть 3 вересня в Апеляційному суді

23839
Справу Безулик, Добровольської й Терещенка проти «1+1» слухатимуть 3 вересня в Апеляційному суді

Третього вересня в Апеляційному суді міста Києва відбудеться слухання справи за позовом колишніх ведучих «1+1» Анни Безулик, Людмили Добровольської та Олеся Терещенка проти каналу. Про це ТК повідомила представник позивачів у суді Наталія Петрова.

 

За словами пані Петрової, ведучі оскаржують рішення Печерського районного суду міста Києва, ухвалене 13 травня цього року, в апеляційній інстанції.

 

Нагадаємо, у грудні 2008 року колишні працівники «1+1» подали позов до Печерського районного суду, в якому оскаржували наказ про своє скорочення, підписаний генеральним директором каналу Олександром Ткаченком, і наполягали, що зміна редакційної політики каналу являла собою зміну умов праці, що давало їм право на звільнення з відповідною мотивацією. 18 листопада Терещенко, Безулик і Добровольська подали заяви про звільнення через зміну умов праці, проте їх не було підписано. Пізніше Олександр Ткаченко в інтерв'ю газеті «Факты и комментарии» заявив, що намагався залучити ведучих до нових проектів, проте їх не влаштувала сума запропонованої винагороди. Добровольська і Безулик категорично спростували цю заяву.

 

Ведучих було скорочено разом із низкою (за різною інформацією - від кількох десятків до понад 200 осіб) працівників «1+1» на початку 2009 року.

 

Печерський районний суд відмовив ведучим у задоволенні позову.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23839
Читайте також
21.08.2009 11:56
Олег Покальчук
для «Детектор медіа»
48 550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду