Виконувачем обов’язків гендиректора Концерну РРТ призначено Олега Копійку

4 Серпня 2009
23232
4 Серпня 2009
11:38

Виконувачем обов’язків гендиректора Концерну РРТ призначено Олега Копійку

23232
Виконувачем обов’язків гендиректора Концерну РРТ призначено Олега Копійку

У Концерні РРТ призначено тимчасового менеджера - вихідця з «Укртелекому» Олега Копійку, пише газета «Экономические известия».

 

Як повідомив «Детектор медіа» нинішній генеральний директор КРРТ Анатолій Антоненко, Олега Копійку призначили вчора, 3 серпня, виконувачем обов'язків гендиректора на період хвороби самого пана Антоненка, який протягом двох тижнів перебуває на лікарняному. Коли він зможе вийти на роботу, Анатолій Антоненко не знає.

 

Перший заступник голови Держадміністрації зв'язку Володимир Смоляр повідомив «Экономическим известиям», що Олег Копійка звільнився з ВАТ «Укртелеком», де обіймав посаду директора департаменту інформаційних та перспективних технологій. Пан Смоляр не виключає, що залежно від результатів контрольно-ревізійної перевірки КРРТ тимчасовий менеджер може залишитися на постійних засадах.

 

Ця схема нагадує історію дворічної давнини, коли в січні 2007 року Міністерство транспорту і зв'язку за результатами перевірки КРРТ своїм контрольно-ревізійним управлінням прийняло рішення звільнити керівника КРРТ Володимира Іщука і призначити Анатолія Антоненка.

 

Опитані газетою експерти прогнозують, що з приходом Олега Копійки можна очікувати початку переходу на цифрові стандарти телебачення в Україні.

 

Нагадаємо, що в листопаді 2008 року Кабмін прийняв постанову про передачу КРРТ у підпорядкування Мінтрансзв'язку зі сфери управління Державного комітету телебачення та радіомовлення. У грудні президент видав указ, що призупиняв дію урядової постанови. Але вже у квітні 2009 року Віктор Ющенко підписав новий указ, згідно з яким його попередній указ утратив силу. Таким чином КРРТ остаточно перейшов до Мінтрансзв'язку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23232
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду