ТРК «Україна» пішла з платформи Viasat (ОНОВЛЕНО)

3 Серпня 2009
25495
3 Серпня 2009
17:50

ТРК «Україна» пішла з платформи Viasat (ОНОВЛЕНО)

25495
ТРК «Україна» пішла з платформи Viasat (ОНОВЛЕНО)

З 30 липня 2009 року сигнал ТРК «Україна» більше не поширюється супутниковою платформою Viasat. Про це повідомляє прес-служба компанії Vision TV (бренд Viasat).

 

У прес-релізі супутникового оператора зазначено, що співпрацю припинено з ініціативи ЗАТ «ТРК "Україна"».

 

Водночас ТРК «Україна» залишається на іншій українській супутниковій платформі - «Поверхность+».

 

Генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі, у коментарі ТК сказав, що нині тривають переговори щодо поширення сигналу каналу через платформу Viasat. «Остаточне рішення буде прийняте протягом найближчих двох тижнів», - додав він.

 

ТРК «Україна» була присутня в пакетах програм Viasat від старту платформи в Україні у квітні 2008 року. Крім неї, з українських мовників на платформі присутні ICTV, Новий канал, СТБ, «1+1», згодом додався Перший національний і ТРК «Ера», ТОНІС, КРТ, ТЕТ, K2, «Інтер +», «Глас», «Тиса» й ОК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25495
Читайте також
14.08.2009 10:03
Андрей Кислов, «Коммерсантъ»
13 993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду