Піар-директором корпорації ISTIL став Руслан Леоненко

31 Липня 2009
31233
31 Липня 2009
15:29

Піар-директором корпорації ISTIL став Руслан Леоненко

31233
Піар-директором корпорації ISTIL став Руслан Леоненко

На посаду піар-директора корпорації ISTIL 29 липня призначений Руслан Леоненко. Про це ТК повідомили в компанії.

 

У коло його обов'язків входитиме загальна комунікація групи ISTIL. Раніше посади піар-директора в корпорації не було. «З початку 2009 року очолював підрозділ маркетингу в одному з інвестиційних проектів ISTIL Group - "Поверхность ТВ" (директор з маркетингу). Тепер запрошений у керуючу компанію групи ISTIL, щоб координувати всю корпоративну комунікацію», - уточнив пан Леоненко.

 

Руслан Леоненко в минулому очолював піар-агенцію Tabasco PR. У піарі - з 1994 року,  працював у міжнародних і локальних піар- та рекламних агенціях Tabasco, PRP Ukraine, Ogilvy & Mather Ukraine, JBKB Advertising. За освітою - театральний критик (Київський державний інститут театрального мистецтва), кандидат мистецтвознавства, стажувався у Гарварді.

 

Нагадаємо, компанія ISTIL, яка належить британському бізнесмену пакистанського походження Мохаммаду Захуру, володіє продакшн-студією ISTIL Studios та англомовним тижневиком Kyiv Post, а також придивляється до інших медіа-проектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31233
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антон
5380 дн. тому
молодец, крутой перец)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду