В Україні з’явиться канал про зірок Story TV

30 Липня 2009
10937
30 Липня 2009
17:31

В Україні з’явиться канал про зірок Story TV

10937
В Україні з’явиться канал про зірок Story TV

Компанія Sanoma Hearst планує запустити в Україні кабельний канал Story TV. Про це повідомляє видання  Media Business Reports.

 

Story TV буде присвячений життю знаменитостей. Одночасно подібні канали стартують у Румунії, Болгарії та Чехії. Аналогічний канал, який курує підрозділ Sanoma Magazines International, вже запущений  в Угорщині. Бюджет запуску такого каналу в Румунії становить € 400 тисяч.

 

 Sanoma Hearst Romania - спільне підприємство фінської медіа компанії Sanoma та американського медіахолдингу Hearst Corporation. В Україні компанія видає  українські аналоги журналів Cosmopolitan, Men's Health, Prevention, National Geographic, Sanoma Magazines.

 

Як уточнила "Детектор медіа" генеральний директор Independent media Sanoma magazines Ukraine Юлія Стефанишина, про запуск каналу в Україні найближчим часом не йдеться.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10937
Читайте також
14.08.2009 10:03
Андрей Кислов, «Коммерсантъ»
13 988
27.02.2009 10:54
Олексій Зубенко
23 114
02.02.2009 12:34
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
12 017
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритика
5353 дн. тому
Танюша, мы эту информацию проверили. Внимательнее читай новости - до конца
Таня
5353 дн. тому
не буде такого каналу в Україні. Перевіряйте інформацію
piton
5354 дн. тому
Сильний крок, нестандартне рішення. Вітаю менеджерів каналу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду