«Закрита зона» зареєструвалася в Нацраді як студія «Зміна»

28 Липня 2009
3185
28 Липня 2009
11:11

«Закрита зона» зареєструвалася в Нацраді як студія «Зміна»

3185
«Закрита зона» зареєструвалася в Нацраді як студія «Зміна»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня зареєструвала суб'єктом інформаційної діяльності ТОВ «Студія "Зміна"». Вид діяльності - студія-виробник, директор - Наталя Фіцич.

 

Структуру власності продакшну розподілено наступним чином: іноземне підприємство «ДЦМ Декометал Холдинг» (DCM - Decometal Holding) - 30%, Вальтер Камарек - 20%, Наталя Фіцич - 25%, Володимир Ар'єв - 25%.

 

Як уточнила ТК генеральний продюсер продюсерського центру «Закрита зона» Наталя Фіцич, зареєстрована компанія - це не новий продакшн, а юридична особа «Закритої зони». За її словами, «Продюсерський центр "Закрита зона"» - брендова назва, а ТОВ «Студія "Зміна"» - юридична структура.

 

«Раніше ми не були зареєстровані як суб'єкт інформаційної діяльності, закон цього й не вимагав. Зараз вирішили зареєструватися, бо треба кудись рухатися», - пояснила вона.

 

Нагадаємо, що в інтерв'ю ТК три роки тому керівник «Закритої зони» Володимир Ар'єв розповідав, що продакшн наполовину належить йому і його дружині Наталі Фіцич, а наполовину - австрійському бізнесмену Вальтеру Камареку і його металургійному підприємству.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3185
Читайте також
05.11.2008 19:21
Михайло Бриних
, для «Детектор медіа»
35 819
29.09.2008 06:03
Євген Булавка
35 573
14.03.2008 11:19
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
11 320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду