«Закрита зона» припиняє виробництво «Відкритої зони» за браком грошей

27 Липня 2009
26616
27 Липня 2009
17:51

«Закрита зона» припиняє виробництво «Відкритої зони» за браком грошей

26616
«Закрита зона» припиняє виробництво «Відкритої зони» за браком грошей

Продюсерський центр «Закрита зона» прийняв рішення припинити виробництво програми «Відкрита зона». Цю інформацію ТК підтвердила генеральний продюсер «Закритої зони» й автор «Відкритої зони» Наталка Фіцич.

 

«У середу на Першому національному буде останній випуск», - повідомила вона.

 

За її словами, головна причина закриття проекту - фінансова. Переживши перший етап кризи, програма втратила спонсора, а нового знайти не вдалося. «Я зрозуміла, зрештою, що соціальна журналістика й публіцистика не викликають зараз захоплення ані з боку спонсорів, ані з боку телеканалів. Крім того, є й особисті причини: я вже три роки роблю цю програму й хочу йти далі. Я буду рухатися в іншому напрямку», - пояснила пані Фіцич.

 

Наталка Фіцич більше не готуватиме циклові проекти для телебачення, а займатиметься документальним кіно. «Для мене є очевидною відсутність інтересу до проектів, які я хотіла б робити - це соціальна публіцистика, розумне телебачення для розумних людей. Тому я зосереджуюся на документалістиці», - розповіла вона.

 

Керівник «Закритої зони» зняла документальний фільм і нині готується до фестивалів у Європі. Детальніше про фільм Наталка Фіцич пообіцяла розповісти згодом, уточнивши, що робила його для себе, а не орієнтуючись на вказівки телевізійних менеджерів, оскільки український ринок на даному етапі її не цікавить.

 

Продюсерський центр «Закрита зона» при цьому продовжуватиме виробляти програму розслідувань «Попередження» з Миколою Вереснем, яка виходить на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26616
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поет Луканофф
5378 дн. тому
У Фіцич і Ар"єва бізнес нівроку, Знімають там фільми собі так потроху. Ніхто не показує фільми - ну й що? Їм главноє - спонсор й налічний расчот. "Нас не розуміють!" Наталка верзе, Та стрічка магнітна повзе і повзе. Шухляди забито відзнятим кіно, А хто це побачить - сім"ї все одно. Інвестор австрійський дохід зажадав, Луценко вмішався, той швидко відстав. Наталка - продюсер, Володя - нардеп, Отак і працюює продакшн-вертеп.
Porgy&Bess
5379 дн. тому
Шкода. Світла передача була.
qq
5379 дн. тому
продюсер закритої зони, вона ж автор відкритої. Я шизєю
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду