Андрія Садового вдруге оштрафовано за невиконання рішення суду у справі газети «Ратуша». Мер Львова готує апеляцію

23 Липня 2009
25782
23 Липня 2009
10:56

Андрія Садового вдруге оштрафовано за невиконання рішення суду у справі газети «Ратуша». Мер Львова готує апеляцію

25782
Андрія Садового вдруге оштрафовано за невиконання рішення суду у справі газети «Ратуша». Мер Львова готує апеляцію

Підрозділ примусового виконання рішень відділу Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області вдруге оштрафував міського голову Львова Андрія Садового на 680 гривень за невиконання рішення суду, повідомляє газета «Ратуша».

 

8 липня цього року мер Львова вже був оштрафований за невиконання рішення у справі газети «Ратуша».

 

Нагадаємо, що 17 червня 2009 року Галицький місцевий суд м. Львова виніс рішення, яким зобов'язував мера спростувати поширені ним неправдиві відомості щодо газети Львівської міської ради «Ратуша», зокрема, фразу: «Гроші вони отримують вчасно і системно, правда, в конвертах. Це вже робота для правоохоронних органів».

 

На думку редактора газети «Ратуша» Миколи Савельєва, своїми діями львівський мер демонструє крайній ступінь зневаги до судової гілки влади, а його юристи - повну неспроможність захистити патрона.

 

Керівник прес-служби Львівської міської ради Андрій Москаленко у коментарі «Детектор медіа» зазначив, що юридичний відділ міськради готує апеляцію на обидва позови.

 

«Мер Львова не згоден з рішенням суду», - сказав Андрій Москаленко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25782
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЖЕНЯ
5387 дн. тому
"Телекритика"! Вы что - не понимаете абсурдности коментария прес - службы Львовского горсовета?!! Они проиграли и первую ы вторую инстанции, и просто ОБЯЗАНЫ (!!!) опровергнуть дезинформацию в независимости от того готовят они иск в Верховный суд или нет!!! Что это за юридические бредни?!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду