Перший заступник головреда «Экономических известий» Антон Підлуцький звільнився

7 Липня 2009
21535
7 Липня 2009
13:18

Перший заступник головреда «Экономических известий» Антон Підлуцький звільнився

21535
Перший заступник головреда «Экономических известий» Антон Підлуцький звільнився

Перший заступник головного редактора газети «Экономические известия» Антон Підлуцький пішов із видання. За словами самого пана Підлуцького, рішення пов'язане з працею над кількома іншими проектами, що мають запуститися у вересні: «Роботу над ними було б складно сумістити з режимом щоденної газети».

 

В «Экономических известиях» Антон Підлуцький працював з 2006 року, курував відділ «Государство». Заяву про звільнення він написав учора, наразі на його місце ще нікого не призначено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21535
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не понял
5403 дн. тому
Дык его же Свирко по телефону назначил временно исполняющим обязанности главного редактора...
Misha
5403 дн. тому
Что он тянул там, я не знаю. газета уже давно устратила позиции. в Известиях собрались люди, от услуг которых отказались Коммерсант, Дело и др. Вот например, {CENSORED}, он же кормит всю свою газету. Такие люди редкость. А в Известиях тем более))
инсайдер
5403 дн. тому
Жаль, Антон был одним из немногих, кто тянул газету. Довели его просто, вот и все.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду