Ткаченко залишиться керівником медіагрупи «1+1». На «плюси» очікує переформатування

3 Липня 2009
20435
3 Липня 2009
18:11

Ткаченко залишиться керівником медіагрупи «1+1». На «плюси» очікує переформатування

20435
Ткаченко залишиться керівником медіагрупи «1+1». На «плюси» очікує переформатування

Акціонери медіагрупи «1+1» не мають наміру змінювати менеджмент. Про це в коментарі «Інтерфакс-Україна» повідомив Ігор Коломойський, член Ради директорів СМЕ, який від 2 липня став власником 49 % українських активів компанії.

 

«Мы рассчитываем на успешную и долгосрочную работу по управлению группой компаний "1+1" команды во главе с Александром Ткаченко», - сказав пан Коломойський, відповідаючи на запитання щодо можливих кадрових змін. 

 

Зі свого боку, мажоритарні партнери Коломойського - компанія СМЕ - також наголосили, що визнають професіоналізм команди українських управлінців, а відтак «керувати групою в оновленому складі  продовжать ті самі менеджери».

 

Щоправда, зміниться схема прийняття старегічних рішень, які відтепер ухвалюватиме Наглядова рада, до якої увійде 5 осіб - 3 від СМЕ та 2 від Коломойського.

 

Генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко повідомив, що стратегія телеканалу «1+1» залишається незмінною.

 

«Наша приоритетная цель - усилить собственное производство, используя опыт других телеканалов, входящих в СМЕ. Собственное производство - конкурентное преимущество СМЕ во всех странах присутствия. Сейчас Украина отстает от других стран в этой сфере - общее количество часов собственного художественного продукта у нас меньше. Вслед за перезапуском службы новостей, который мы осуществили осенью прошлого года, мы будем фокусироваться на производстве собственных сериалов и развлекательных шоу, а так же работать с форматами, которые успешно прошли в других странах СМЕ», - сказав він.

 

Також пан Ткаченко заявив, що найближчим часом на «1+1» чекає переформатування.

 

«Через 2 месяца вы увидите обновленное лицо 1+1», - пообіцяв Ткаченко.

 

Як повідомляла ТК, 2 липня Компанія Central European Media Enterprises оголосила про те, що досягла угоди з Ігорем Коломойським, членом Ради директорів СМЕ. Згідно з угодою, Коломойський отримує 49% українських активів СМЕ за $100 млн готівкою та 100% телеканалу ТЕТ, який буде інтегровано до групи «1+1». 

 

Інтерфакс-Україна, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20435
Читайте також
21.08.2009 11:56
Олег Покальчук
для «Детектор медіа»
48 573
04.08.2009 08:00
Наталія Данькова
25 535
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Логічний висновок
5401 дн. тому
Якщо Ткач залишиться "рулити" 1+1, то чи піде Катеринчук? Чи це буде такий феномен - вона на гендиректора плювати хотіла, а він її терпить?
Хауус
5402 дн. тому
«Через 2 месяца вы увидите обновленное лицо 1+1» - "новости для барбоса" замінять "новостями для кабиздошок"
Дохтор Хаос
5403 дн. тому
А как быть не довольной результатами: ВСЕХ, кто отчаянно сопротивлялся поставленным целям, уволили. Кто остался - вел себя послушно. А цель была ОДНА - ОПУСТИТЬ КАНАЛ, чтобы купить его по дешевке. Саша, ты уже выбрал себе остров, на котором тебя не будет мучать совесть? Хотя бизнес и эмоции две вещи не совместимые.....
Гость
5403 дн. тому
Они уже "доформатировались"... В особенности круто получилось с "новостями для барбоса"... Посмотрим-посмотрим
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду