Відкрито прийом заявок на «Телетріумф – 2009»

1 Липня 2009
26014
1 Липня 2009
15:42

Відкрито прийом заявок на «Телетріумф – 2009»

26014
Відкрито прийом заявок на «Телетріумф – 2009»

Організаційний комітет Національної телевізійної премії «Телетріумф» оголосив про прийом творчих робіт. Заявки прийматимуться з 1 до 27 липня. 

 

Система номінацій премії зазнала кардинального реформування. За словами Андрія Мирошніченка, виконувача обов'язків голови Нацради, цьогорічні номінації пов'язані не так з остаточним телепродуктом, як з людьми, що його роблять, в тому числі й з тими, які стоять за кадром.

 

Так до торішнього списку додалися акторські, режисерські продюсерські, операторські номінації, у яких відзначатимуть кращі здобутки у створенні телеконтенту (окремо номінації запроваджено длятелепрограм та телекіно), також принципово новою є номінація  «Найкраща промокампанія твору чи каналу»

 

Повний перелік номінацій «Телелтріумфу - 2009» є таким :

 

Репортер

 

Ведучий/ведуча інформаційної програми

 

Ведучий/ведуча розважальної програми

 

Актор телевізійного фільму/серіалу

 

Акторка телевізійного фільму/серіалу

 

Режисер телепрограми

 

Режисер телевізійного фільму/серіалу

 

Оператор телепрограми

 

Оператор телевізійного фільму/серіалу

 

Продюсер телепрограми

 

Продюсер телевізійного фільму/серіалу

 

Розважальна програма

 

Ток - шоу

 

Документальний фільм/серіал

 

Телефільм

 

Телесеріал

 

Щоденна інформаційна програма

 

Підсумкова інформаційно-аналітична програма

 

Музична програма

 

Спортивна передача

 

Дитяча передача

 

Навчальна, пізнавальна, культурологічна, соціальна передача

 

Сценарій телевізійного твору

 

Найкраща промокампанія твору чи каналу

 

Найкращий дизайн твору чи каналу

 

Найкращий україномовний переклад

 

Регіональна програма - спеціальна премія для регіональних телекомпаній.

 

За особливий внесок у розвиток українського телебачення  - спеціальна  премія від Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення.

 

Як уже повідомляла ТК, конфліктну ситуацію між Нацрадою та Індустріальним телевізійним комітетом, яка торік завадила партнерській співпраці організаторів «Телетріумфу», цьогоріч знято. Сьогодні на засіданні було вирішено, що від Нацради з питань телебачення і радіомовлення до оргкомітету премії увійдуть члени Нацради Тетяна Лебедєва та Тетяна Мокріді, виконувач обов'язків керівника апарату Нацради Анатолій Новицький та головний спеціаліст прес-служби Тамара Кравченко.

 

Заявки на участь у конкурсі, конкурсні матеріали і ефірні довідки передаються або надсилаються Організаційному комітету Премії «Телетріумф» на адресу відділу зв'язків зі ЗМІ та громадськістю Національної Ради з 1 до 27 липня 2009 року. Адреса: вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, pressa@nrada.gov.ua, тел.: 278-75-75.

 

З умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті премії „Телетріумф" http://www.teletriumf.org/ або на сайті Національної ради http://www.nrada.gov.ua/.               

 

Нагадаємо, церемонія нагородження відбудеться 4 вересня. Її транслюватиме ефірі телеканал «1+1» (питання трансляції в прямому ефірі чи в запису ще не вирішене).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26014
Читайте також
05.09.2009 19:39
Мар'яна Закусило
15 703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду