ICTV оновив сайт

18 Червня 2009
16866
18 Червня 2009
16:12

ICTV оновив сайт

16866
ICTV оновив сайт

ICTV запустив оновлений корпоративний сайт за адресою www.ictv.ua. Про це повідомляє прес-служба каналу. Дизайн було розроблено каналом, програмування виконано студією веб-дизайну «Аванпорт-дизайн».

 

«Дизайн нового іміджевого сайту став відповідати теледизайну каналу, - цитує прес-служба керівника проекту ICTV.ua Галину Колоцей. - Ми навмисне хотіли відійти від звичних нейтральних відтінків. Головними кольорами стали чорний і помаранчевий - разом вони виглядають індивідуально, строго, ефектно і відповідають візуальній обкладинці каналу». За її словами, особлива увага приділятиметься відеоматеріалам. Відтепер відвідувачі ресурсу можуть дивитися відео документальних проектів, програм, випусків новин та відеоанонси, які постійно оновлюватимуться.

 

За інформацією каналу, розширено й доповнено довідки про програми та ведучих ICTV, створено нові розділи («Прем'єри», «Чоловічий клуб», «Час героїв»), розроблено дизайн та схему розміщення й навігації по змістовних блоках сайту. Також на сайті з'явиться інформація про топ-менеджерів та журналістів каналу. Згодом планується поява онлайн-трансляції ефіру телеканалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16866
Читайте також
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 482
29.05.2009 08:42
Валентина Самченко, «Україна молода»
20 728
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nik
5418 дн. тому
Очі дуже втомлюються
Тінка
5418 дн. тому
вигляд у сайту кошмарний. чи там не знають, що білим по чорному пишуть головно некрологи? очі втомлюються миттєво. інтерфейс не зручний. раніше заглядала до них часто. в останні два дні - лише раз, більше бажання немає. попередній сайт був значно кращим.
benson
5419 дн. тому
так себе сайт выглядит :(
123
5419 дн. тому
а сайт-то лежит...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду