Олександр Глущенко залишив tv.net.ua й запустив новий проект

12 Червня 2009
27866
12 Червня 2009
09:46

Олександр Глущенко залишив tv.net.ua й запустив новий проект

27866
Олександр Глущенко залишив tv.net.ua й запустив новий проект

Керівник проекту «Все про телебачення і телекомунікації» TV.net.ua і видавець журналу Mediasat Олександр Глущенко заснував новий сайт - protv.net.ua, залишивши старий ресурс своєму колишньому партнеру та власнику домену Євгену Гривастову. Про це він розповів в інтерв'ю своєму новому виданню.

 

Як пояснив пан Глущенко, protv.net.ua він вважає продовженням свого проекту, що існує вже 6 років. Вимушена зміна адреси та подальший ребрендинг стали результатом конфлікту із партнером по проекту. Сайт tv.net.ua не приносив прибутку, але заробляв на оплату сервера та хостингу за рахунок розміщення реклами, проте останнім часом його відвідуваність різко зросла. За словами Глущенка, йому не вдалося домовитись із власником домену, який забезпечував технічну сторону функціонування проекту протягом його існування, про подальшу стратегію розвитку сайту, а також зійтись на прийнятній ціні, щоб викупити доменне ім'я.

 

Зараз tv.net.ua i protv.net.ua існують паралельно; на новий ресурс перенесено базу новин та форум старого. Найближчим часом Олександр Глущенко планує змінити дизайн сайту та вдосконалити його, а до кінця року сподівається досягти рівня відвідуваності старого ресурсу. За його словами, кілька компаній уже зацікавились розміщенням реклами на новому сайті. Також планується запуск онлайн-проекту DVB-T in UA, присвяченого ефірному цифровому телебаченню в Україні.

 

У свою чергу Євген Гривастов заявив, що Глущенко «просто кинув» партнерів, не знайшовши з ними порозуміння щодо подальшого розвитку проекту, але тим не менш tv.net.ua буде існувати.

 

«Проект TV.net.ua как информационное агентство будет развиваться и дальше. Уже подобрана команда людей, готовых его развивать. В ближайшее время будет проведен редизайн и обновлена механика, добавлены новые разделы, в том числе рассылки и телепрограммы», - сказав пан Гривастов. 


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27866
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Степан
5272 дн. тому
Вообще-то как раз и раскрутка и ПР и ТИЦ - заслуга Евгения, который использовал для этого в том числе свои старые уже раскрученные проекты. На сайте Саша только новости набивал, раз в сутки, и в форуме тусовался.. Зато весь сайт был увешан баннерами и текстовой рекламой других Сашиных проектов, которые в большой мере раскрутились благодаря tv.net.ua. В одном только форуме было 4 баннера вверху, плюс текстовые объявления вверху, плюс два-четыре баннера внизу. И все они - Сашины. Про лицевую страницу и говорить нечего - как гирлянда баннерами обвешена была. Да и сам Саша раскрутился благодаря tv.net.ua. Память у него коротка.
Greg
5397 дн. тому
Под ключ, а как же а кто неугодный форум снес? {CENSORED}
Александр Глущенко ProTV.NET.UA | MEDIASAT.NET.UA
5400 дн. тому
Только "кинул". Оставил все под ключ , раскрутил домен.. посещаемость .. ПР, ТИЦ. Это кидалово ))) однозначно Нежелание на чужом домене развивать проект = только так и наывается ))) Все было чудесно .. Был мальчик .. и тут решил, что техническая поддержка ни к черту ... Кстати, тв нет юа будет существовать... грех было бы на чужой БД не срубить на рекламе ))) А что касается новой команды, то где она ? Я ее не вижу ))) Наверное там где на тв нет юа телепрограмма.. рассылка... и другие решения .. в обещаниях )))) которые Евгений раздает с удовольствием.. потому и не интересно стало тратить время с таким партнером .. обещать могут многие . а вот делать - единицы.. + человеческий фактор ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду