21 червня на «Інтері» стартує серіал «Дві сторони однієї Анни»

10 Червня 2009
24764
10 Червня 2009
08:36

21 червня на «Інтері» стартує серіал «Дві сторони однієї Анни»

24764
21 червня на «Інтері» стартує серіал «Дві сторони однієї Анни»

21 червня телеканал «Інтер» розпочинає показ телесеріалу «Дві сторони однієї Анни» спільного виробництва з продакшн-компанією «Стар Медіа». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Серіал стартує у неділю, а після цього виходитиме у будні о 19.00 - у слоті, де дотепер виходить серіал «Територія краси».

 

«Дві сторони однієї Анни» - кримінальна драма, створена за мексиканським форматом. Нагадаємо, у квітні 2008 року компанія «Стар Медіа» уклала угоду з мексиканською Televisa щодо придбання формату цього серіалу (синопис). Режисери - Олег Масленников та В'ячеслав Альошечкін, оператор-постановник Костянтин Амброзієв, художник-постановник - Володимир Павлюх, продюсери - Валентин Опалєв та Влад Ряшин. У ролях - Людмила Чурсіна, Еммануїл Віторган, Анатолій Сміранін, Ольга Павловець, Наталія Рудова, Лілія Ребрик, Антон Феоктистов, Володимир Горянський, Сергій Романюк та інші.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24764
Читайте також
27.05.2009 16:32
Сергій Грабовський, для «Детектор медіа»
15 793
26.05.2009 21:37
Валерий Зайцев, для «Детектор медіа»
17 947
25.05.2009 15:12
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
29 062
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
caramba
5406 дн. тому
так весь же прикол в откатах при покупке формата. цена формата например 500 тыс евро. а платит канал миллион. пол лимона дерибанят на откат манагерам. И фсьо! А вы - креатив. идеи. народ бабло дерибанит. А наверное в телевдение работать пришли? Просвещать? тогда вам не в эту страну... к сожалению.
nyapk
5406 дн. тому
Купівля форматів стає звичайним явищем на українському медійному ринку. І мова вже навіть не про телешоу, а й про серіали. Невже немає власних креативних ідей? {CENSORED}
caramba
5406 дн. тому
У головный ролі - Гепродюсер ИНТЕРу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду