Maxximum Advertising розриває відносини з RU Music і News One

1 Червня 2009
8467
1 Червня 2009
16:32

Maxximum Advertising розриває відносини з RU Music і News One

8467
Maxximum Advertising розриває відносини з RU Music і News One

З 1 червня сейлз-хаус Maxximum Advertising припинив продаж рекламного часу на телеканалах RU Music та News One. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба компанії.

 

Головною причиною розірвання угоди у сейлз-хаусі називають розбіжності у формуванні цінової політики каналі. «Без спільного бачення ключових моментів щодо продажів ефірного часу телеканалів ми далі співпрацювати не зможемо», - цитує прес-служба директора компанії MaxximumADV Юрія Слободенюка.

 

Компанія Maxximum Advertising, що працює на українському ринку з 2006 року й спеціалізується на нішевому телебаченні, продає ефірний час телеканалів MaxxiTV, Menu TV, Star TV, Real Estate,TVi, UBC, 24 та Першого каналу (Національної телекомпанії України).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8467
Читайте також
21.05.2009 12:39
Ирина Миронова, «КоммерсантЪ»
24 173
01.04.2009 17:47
Евгения Продаева
21 736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду