Проти людини, що напала на Дмитра Комарова, порушено кримінальну справу

28 Травня 2009
18907
28 Травня 2009
12:13

Проти людини, що напала на Дмитра Комарова, порушено кримінальну справу

18907
Проти людини, що напала на Дмитра Комарова, порушено кримінальну справу

Проти чоловіка, який побив спеціального кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова порушено кримінальну справу. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник Центру зв'язків із громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві Володимир Поліщук.

 

За його словами,  25 травня о 16.30 на спецномер «102» надійшло повідомлення від Дмитра Комарова про завдання йому тілесних ушкоджень. У своєму зверненні до  Печерського райвідділу міліції, журналіст повідомив, що невідомий чоловік побив його і пошкодив його автомобіль БМВ520.  «Він пояснив, що приблизно о 16.00 він їхав про Броварському проспекту біля Виставкового центу у напрямку Гідропарку, тримаючись лівої смуги, тоді як водій  Skoda виїхав йому на зустріч і спричинив аварійну ситуацію. Після цього він поїхав на стоянку, за ним приїхав водій Skoda, і в них виник конфлікт», - зазначає пан Поліщук.

 

Журналіст розповів, що невідомий чоловік ударив його в обличчя, після чого він бризнув у нападника з газового балончика. «Опитаний паркувальник каже, що бачив, як приїхали машини, і зі Skoda вийшов водій і почав хапати за одяг (чи бив в обличчя), а журналіст бризнув йому в обличчя балончиком. Далі почався серйозний конфлікт: водій Skoda витягнув бейсбольну біту і почав бити по автівці журналіста», - каже пан Поліщук. Нападника знайшли, і Дніпровське районне управління внутрішніх справ порушило проти нього кримінальну справу за статтею 296, частина 2.  Йому висунули звинувачення та обрали запобіжний захід - підписка про невиїзд.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18907
Читайте також
24.09.2009 19:38
Тарас Иванченко, «Известия в Украине»
10 056
02.09.2009 19:09
Ольга Червакова, для «Украинской правды»
48 725
02.07.2009 09:32
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
39 244
16.03.2009 20:16
Евгений Минко
33 927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду