Film.ua Television зніматиме медичне шоу

27 Травня 2009
11367
27 Травня 2009
11:25

Film.ua Television зніматиме медичне шоу

11367
Film.ua Television  зніматиме медичне шоу

Продакшн-компанія Film.ua Television розробляє нове медичне шоу. Про це повідомляє Media Business Reports. Алла Липовецька, генеральний директор телевізійного підрозділу компанії, повідомила ТК, що хронометраж проекту становитиме 45-50 хвилин, і він виходитиме щодня в офпраймі.

 

«Медичні програми існують у всьому світі на різних телеканалах. Ми також будемо підтримувати  цікавість до здорового образу життя. Шоу розраховане на  жінок, які дбають про красу, здоров'я, близьких, дітей. Умовно кажучи, ми обрали жінку 35 років, для якої ми працюємо», - зазначає пані Липовецька.

 

За її словами, ведучими шоу будуть професійні лікарі - три чоловіки і одна жінка. «Кастинги ще  тривають, але згода щодо окремих персоналій у нас вже є».

 

Канал, на якому має вийти шоу, Алла Липовецька поки що не називає: «Насправді ми маємо уявлення, на якому каналі воно вийде, але зацікавленість у проекті висловили декілька  каналів. Зараз ми  працюємо над пілотним ефірним тижнем».

 

За місяць компанія планує розпочати зйомки. За інформацією  Media Business Reports його  попередня назва «Доктор-шоу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11367
Читайте також
03.07.2009 14:26
Наталія Данькова
, Леся Ганжа
16 957
26.06.2009 07:53
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 597
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду