На ТРК «Київ» стартували «Новини про» - дайджест новин інших телеканалів

21 Травня 2009
22936
21 Травня 2009
09:36

На ТРК «Київ» стартували «Новини про» - дайджест новин інших телеканалів

22936
На ТРК «Київ» стартували «Новини про» - дайджест новин інших телеканалів

В ефірі муніципального телеканалу «Київ» стартував проект «Новини про», який за форматом являє собою дайджест новин інших телеканалів, повідомляє «Хрещатик».

 

Ведучою програми є Марія Жулай, яка в минулому вела програми «Така мода» на Першому та «VIP-жінка» на 5-му. 10-хвилинний випуск виходить в ефір о 10.50 (огляд новин попереднього дня та анонси подій), 16.05 і 1.00 (новини поточного дня з підсумком) у будні.  

 

Як повідомила ведуча, керівництво телеканалу звернулось із листами до «найкращих на сьогодні виробників новин»  і не отримало заперечень щодо використання їхніх інформаційних програм для дайджесту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22936
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
www
5425 дн. тому
какая дешевка ... просто противно смотреть !!!
Леша
5425 дн. тому
Нафталин, просто пиарят, что бы хоть кто то Киев смотрел, этот проект уже год в эфире, еще в прошлом году обатил на него внимание, на удивление нормальный продукт.
Наталя
5425 дн. тому
Вибачте, але, здається, цей проект давно в ефірі... Принаймні, кілька місяців тому я бачила його на ТРК "Київ". або зараз рестарт "геніального" проекту, або хтось проспав "новини" ТРК "Київ"?...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду