СТБ відмовився від масштабних документальних реконструкції і телемуві

20 Травня 2009
25292
20 Травня 2009
17:24

СТБ відмовився від масштабних документальних реконструкції і телемуві

25292
СТБ відмовився від масштабних документальних реконструкції і телемуві

Телеканал СТБ відмовився від зйомок власних телемуві та реалізації дорогого документального проекту про відомих жінок. Про це на Конгресі Незалежної асоціації телерадіомовників повідомив директор департаменту планування і закупівлі програм Сергій Назаров. 

 

За його словами, СТБ хотів робити декілька великих документальних фільмів з історичною реконструкцією про жінок, які приголомшили світ, з бюджетом однієї години фільму 300 тисяч доларів. Канал навіть провів презентацію проекту на телеринку в Каннах. «Але поки що на цей проект немає грошей», - пояснив пан Назаров відмову від попередніх планів. 

 

Також він додав, що СТБ поки вирішив не запускати у виробництво власні телемуві, як збирався це робити, набравши спеціальну сценарну групу. «Телемуві теж відкладені», - сказав він. Водночас Сергій Назаров підкреслив, що всі сили команда каналу спрямує на другий сезон шоу «Танцюють всі!», рішення про запуск якого було прийняте 19 травня. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25292
Читайте також
26.06.2009 07:53
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 602
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду