Помер російський актор Олег Янковський

20 Травня 2009
8662
20 Травня 2009
08:55

Помер російський актор Олег Янковський

8662
Помер російський актор Олег Янковський

20 травня у Москві помер російський актор Олег Янковський.  Він тривалий час хворів на рак підшлункової залози, повідомляє УНІАН.

 

Янковський народився 23 лютого 1944 року в місті Джезказган в Казахстані, почав акторську діяльність в 1965 році в Саратовському драмтеатрі, з 1973 року - в Ленкомі. Багато знімався в кіно: 74 картини за більш ніж 40 років. Серед фільмів «Служили два товариші», «Щит і меч», «Дзеркало», «Зоря привабливого щастя», «Солодка жінка», «Мій ласкавий і ніжний звір», «Звичайне диво», «Той самий Мюнхгаузен», «Польоти уві сні та наяву», «Закоханий за власним бажанням», «Дім, який збудував Свіфт», «Ностальгія», «Бережи мене, мій талісмане», «Крейцерова соната», «Убити дракона», «Паспорт», «Царевбивця», «Доктор Живаго» та багато інших.

 

Церемонія прощання відбудеться 22 травня у театрі «Ленком», де працював Янковський, з 11 години за московським часом. Відспівування відбудеться у храмі Миколи Чудотворця.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8662
Читайте також
26.06.2009 08:58
Анна Слєсарєва, Анастасія Самошина, «День»
12 570
26.05.2009 08:59
для «Детектор медіа»
7 525
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5454 дн. тому
Ждём в ноябре митрополита Филиппа в Вашем исполнении. Земля пухом и Царствие Небесное!
shameless
5454 дн. тому
вроде и понятно, что все когда-то умирают, но когда это происходит с такими людьми - каждый раз очень грустно.
Наталка
5454 дн. тому
Эта новость - как обухом по голове. Диагноз тяжелый, но была надежда, что все обойдется. Видимо, мир настолько изменился, стал жестоким, циничным, злым, что Этим Людям, Человекам з большой буквы просто место в лучшем мире, где царят добро, порядочность, честь... Барон Мюнхгаузен, я училась у вас всему этому. Получилось ли - не мне судить, но я знаю, что помнить вас буду всегда. А если начну забывать в ежедневной суете, кассета с фильмом - на моей полке. Спасибо... Пусть ТАМ вам будет легко...
challange
5454 дн. тому
Светлая память.. Земля Вам пухом, Олег Иванович.... когда-то я Вам показывала Киев, а на следующий день умер ВЕЛИКИЙ Евгений Леонов и Вы срочно вернулись в Москву Не понимаю нынешнюю молодежь, за утро уже две девицы 25летнего возраста спросили у меня , а кто Это?
Дарья
5454 дн. тому
Безумно жаль.... говорят, незаменимых людей нет, не правда - есть! И Янковский пример этого - нет больше актеров такого высокого класса...
Микола
5454 дн. тому
Сумно. Один з улюблених акторів. Прощайте, "барон Мюнхаузен".
лола
5454 дн. тому
Сердце заболело,когда прочитала...
гість
5454 дн. тому
Сумно, коли помирають такі талановиті актори:(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду