Спроба єменської поліції заарештувати головреда газети закінчилась перестрілкою і жертвами

15 Травня 2009
36512
15 Травня 2009
11:30

Спроба єменської поліції заарештувати головреда газети закінчилась перестрілкою і жертвами

36512
Спроба єменської поліції заарештувати головреда газети закінчилась перестрілкою і жертвами

Трагедією закінчилася спроба єменської поліції заарештувати головного редактора популярної незалежної газети al-Ayyam Хішама Башрахила в Адені.

 

Поліція спробувала увірватися в редакцію al-Ayyam, що також служить будинком головного редактора. Охоронці редактора поліцейських у будинок не впустили і відкрили по них вогонь.

 

У  перестрілці, що зав'язалася, убитий перехожий і поранені три охоронці.

 

Поліція з'явилася в редакцію з ордером на арешт Башрахіла, який відмовлявся прибути на засідання суду. Міська влада судиться з редактором через ділянку землі, повідомив представник поліції.

 

У самого Башрахіла інша версія подій. Він розповів кореспондентам dpa , що тисячі екземплярів його газети були конфісковані владою на минулому тижні за безпідставним обвинуваченням у сепаратизмі.

 

MіGnews.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36512
Читайте також
18.06.2009 11:19
Ирина Миронова, Наталья Непряхина, «Коммерсантъ»
36 825
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 488
27.05.2009 13:37
Ольга Корягина, Донецк.proUA.com
37 831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду