Єгор Чечеринда йде з INTV

22 Квітня 2009
30686
22 Квітня 2009
12:32

Єгор Чечеринда йде з INTV

30686
Єгор Чечеринда йде з INTV

Єгор Чечеринда йде з інтернет-проекту INTV, у якому останні кілька місяців він працював головним редактором телевізійної редакції, а до цього протягом 1,5 року - головним редактором. Про це він повідомив ТК особисто.

 

«26 квітня я залишаю проект у зв'язку з тим, що в мене з'явилися інші творчі плани. Я брав безпосередню участь у становленні INTV, за 2 роки відпрацював та налагодив усі процеси - там уже все непогано функціонує, тож моє завдання виконане», - так він пояснив причину свого рішення. Місце головного редактора телевізійної редакції INTV займе Володимир Коломієць, головним редактором проекту залишається Еліна Нестеренко.

 

За словами Єгора Чечеринди, тепер він прагне зайнятися документальним кіно. У нього вже є затверджений соціальний проект, що створюється під егідою фонду «Глобальна ініціатива Блумберга». Це фонд медіамагната та мера Нью-Йорка Майкла Блумберга, що фінансує заходи із боротьби з тютюнопалінням у країнах третього світу, створений улітку 2008 року. Сума грантів становить зазвичай від $50 до $500 тис.

 

«Я виступатиму автором цього документального проекту, що розповідатиме про вихід міжнародних тютюновиробників в Україну, про цей бізнес і ринок загалом», - зазначив пан Чечеринда. За його словами, у виробництві він співпрацюватиме з порталом INTV, у якого є своя продакшн-студія. Цікавість до майбутнього документального проекту вже виявив 5 канал.

 

Єгор Чечеринда раніше працював спецкореспондентом «Вікон» (СТБ) та ТСН («1+1»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30686
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
неа
5453 дн. тому
Ну, не скажите. INTV - это первый проект интернет-телевидения в Украине. По рейтингу бигмира у него первая строчка в категориии "телевидение". Согласна, что на ТК бывают новости о васе пупкине и хацапетовке, но только не в данном конкретном случае.
oops
5454 дн. тому
Блін, задовбали новини в стилі "Вася Пупкін іде з "Хацапетівки-онлайн". Цілком можливо, пан Чечеринда - чудова людина і міцний професіонал, але це ніяк не значить, що зміна ним місця роботи є суспільно значущою інформацією.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду