Стартував тижневик правової тематики «Судебно-юридическая газета»

16 Квітня 2009
24300
16 Квітня 2009
18:38

Стартував тижневик правової тематики «Судебно-юридическая газета»

24300
Стартував тижневик правової тематики «Судебно-юридическая газета»

13 квітня вийшов перший номер нового спеціалізованого видання правової тематики - «Судебно-юридической газеты», свідоцтво про реєстрацію якої оформлене 4 лютого 2009 року. Шеф-редактором газети став В'ячеслав Ковтун, головним редактором - Сергій Козлов. Газета друкується раз на тиждень із заявленим накладом 15 тис. примірників на 16 шпальтах формату А3. Поки що видання виходить російською мовою, але з часом видавці планують подвоїти наклад і дублювати матеріали українською мовою.

 

Засновник і видавець - ТОВ «Центр соціально-політичних технологій "Паблік релейшинс"». Як повідомили ТК у редакції, центр був створений у 1995 році групою молодих фахівців у галузі права та юриспруденції, проводив круглі столи на політичну та соціально-економічну тематику, міжнародні конференції, політико-правові експертизи та соціологічні дослідження.

 

За словами видавців «Судебно-юридической газеты», вони хочуть охопити ширшу аудиторію, ніж коло юристів, подаючи матеріали аналітичного і розважально-оповідального спрямування. В «Судебно-юридической газете» запроваджені рубрики «Из зала суда», «Судебная реформа», «Правовая защита», «Юридическая консультация», «Журналистское расследование».

 

Перший номер, а також іще кілька наступних чисел розповсюджуються безкоштовно (здебільшого біля судів різних рівнів спеціалізації). Водночас газету можна придбати в редакції за ціною 6 грн. за один примірник. З травня буде організована передплата через редакцію, а з літа - через передплатні агенції. У майбутньому газета вийде в роздрібні мережі кіосків Києва.

 

Видавці розраховують за два роки вийти на самоокупність. «Але навіть якщо так і не вийде, сумувати не будемо, адже газета - це не гастроном і не лоток на базарі, основна мета якого - давати прибуток», - оптимістично заявляють у редакції. Видання розраховує насамперед на рекламу юридичних компаній і адвокатів, а також на рекламні бюджети агенцій нерухомості, туристичних агенцій, агенцій перекладів, консалтингових компаній.

 

Також Центр соціально-політичних технологій «Паблік релейшинс» незабаром запускає інтернет-проект «Судово-юридичний портал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24300
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
S4astie
5486 дн. тому
полезная газетка, с изюминкой! Увидела рекламку "Золотого пера", давненько ничего не слышала! Может, кто-нить подскажет, когда будет церемония награждения???
vedmak223
5486 дн. тому
В Соломенском и Дарницком - тоже раздавали. Конечно, до популярности "Юрпрактики" еще далеко, но первый блин явно не комом, почитал по крайней мере все страницы, что со мной редко бывает :)))
poleno
5486 дн. тому
Был в Печерском суде, вручили, почитал, могу сделать следующие ума заключения: актуально, интересно, своевременно. Реккомендую. очень интересный еженедельник
BusinessW
5486 дн. тому
Добре що в Україні буде видання, з якого можна буде почерпнути необхідну інформацію. Обізнаність в наш час - річ просто життєво необхідна, особливо в такій сфері.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду