СТБ запускає четвертий сезон «Битви екстрасенсів. Діти-ясновидці»

16 Квітня 2009
19361
16 Квітня 2009
12:39

СТБ запускає четвертий сезон «Битви екстрасенсів. Діти-ясновидці»

19361
СТБ запускає четвертий сезон  «Битви екстрасенсів. Діти-ясновидці»

19 квітня на СТБ стартує четвертий сезон реаліті-шоу «Битва екстрасенсів. Діти-ясновидці». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект, як і попередні сезони, виходитиме щонеділі о 19.00. Як розказав ТК шеф-редактор програми  Олексій Удовицький, «Битва екстрасенсів» серед дітей  є українським винаходом - раніше в жодній країні такого проекту не було.

 

Оскільки учасниками програми є діти, то зі сценарію вилучено всі «криваві конкурси».

 

«Всі наші конкурси будуть без трупів, без вбивств, як у нас часом буває, щоб не шокувати дітей. Замість них буде більше цікавих ігор. Усе решта лишиться, як завжди», - сказав він.

 

Так, учасникам доведеться визначити, що знаходиться за чорною ширмою, шукати «живу енергію» та вгадати з заплющеними очима одного з відомих представників  вітчизняного шоу-бізнесу.

 

За словами пана Удовицького, бюджет проекту буде меншим за попередні сезони, оскільки в «Битві екстрасенсів» візьме участь лише 7 екстрасенсів (а не 13), відповідно, й випусків програми заплановано лише 9.

 

«Коли ми з самого початку розробляли концепцію програми, ми вирішили, що ця битва асоціюється з 7 кольорами райдуги. У нас під це підв'язана вся графіка, і сама наша концепція», - пояснив він.

 

Конкретних цифр бюджету Олексій Удовицький не називає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19361
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
надин
5386 дн. тому
Все отлично,канал рассказывает правду.Только глупый может отрицать не видемое
Blestyaschaya
5403 дн. тому
СТБ создал этот проект для того, чтобы показать какими способностями обладают дети XIX в., ведь установлено, что 90% новорожденных - дети индиго. И к тому же, гораздо интереснее смотреть на то, как дети справляются с такими заданиями, где даже взрослым сложно. Этот проект не эксплуатация подростков, а очередная попытка открыть глаза нашему обществу на факт появления нового этапа в развитии человечества - возникновении более совершенных людей. В то время, когда на каждом углу нам внушают о скором конце света, подростает поколение людей, которое сможет остановить Апокалипсис, благодаря не только своим сверхспособностям, но и другому взгляду на мир.
макс
5460 дн. тому
Очень своевременная програма. Конвульсии Советского Союза ознаменовались Кашпирочумаками. Конвульсии помаранчевого процветания незалежнойи — детьми — ясновидящими. А где — же пресловутая комиссия по этики или как ее там...То есть в порнофильмах детей снимать нельзя (с чем я. конечно же, согласен). Но чем отличается участие неокрепшей детской психики в подобной параное. Неужели меньше вреда ?Мало СТБ российского непотребу про волшебников и ведьм закупает. Уж лучше танцуйте все.
марта солнечная
5460 дн. тому
зависть - штука вредная) По-моему, должно быть интересно! Удачи, СТБ!
О Господи..
5460 дн. тому
Спешите видеть" Мухи-медиумы, караси- пророки, и эксклюзив СТБ - комар- лозоходец!!!
О Господи....
5460 дн. тому
... на очереди коты-целители, рыбки-биоэнергетики, мышки-парапсихологи и блохи-пирамидотерапевты.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду